„Ne-am bătut singuri, păcat, i-am readus și pe ei în lupta pentru salvare”

30 Nov. 2011, 14:26 Seria 2

Antrenorul lui FC Maramureș, Romulus Buia (foto) a digerat greu înfrângerea, scor 2-4, suferită de echipa sa la Deva, în ultima etapă a turului după ce oaspeții au condus pe tabela de marcaj, 0-1 (24′).

„Ne-am bătut singuri! La un asemenea nivel nu ai voie să iei așa goluri. Am stricat tot ceea ce am făcut bun în tur, cu acest ultim joc. Păcat, pentru că puteam să stăm mai liniștiți în vacanța de iarnă, dar așa… Vom vedea ce este de făcut, cu siguranță vor trebui făcute câteva schimbări la nivelul lotului. La Deva nu am fost prea concentrați unde am jucat un meci de șase puncte. Știam de problemele cu care se confruntă adversarul, că Mureșul nu mai înscrisese de multe etape și uite că ne-au dat nouă patru goluri. Păcat, i-am readus și pe ei în lupta pentru salvarea de la retrogradare”, a spus Buia.

La jumătatea campionatului FC Maramureș se clasează pe locul 11 cu 16 puncte obținute din patru victorii și patru remize. FCMU a înscris 20 de goluri în primele 15 etape, Alin Roman, Gego, Dragoș și Bota fiind principalii marcatori, fiecare cu câte trei reușite.

După meciul de la Deva, fotbaliștii de băimăreni au primit o scurtă vacață până mâine, când echipa se va reuni la ora 15:30.

Articol scris de Sami Tamaș (Deva)

30 Nov. 2011, 14:26 Seria 2
Pe aceeași temă