Napoli și Mititelu, întâlnire decisivă pe 13 ianuarie: „Azi situația e așa, mâine e altfel”

Marius ANGHEL 08 Jan. 2014, 14:41 Seria 2
Napoli și Mititelu, întâlnire decisivă pe 13 ianuarie:**

Antrenorul echipei FC Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a afirmat, ieri, că încă nu s-a întâlnit cu finanțatorul Adrian Mititelu pentru o discuție serioasă legată de viitorul echipei și a admis că aceasta va avea loc pe 13 ianuarie, menționând că programul dat publicității de club la începutul săptămânii a fost întocmit de el.

„Nu am vorbit deocamdată cu Adrian Mititelu despre acest lucru. Vom discuta totul pe 13 ianuarie. Atunci mă voi întâlni cu el. Tot atunci vom vedea ce jucători vor veni la reunire, ce jucători pleacă și alte lucruri. Acel program eu l-am făcut și i l-am dat domnului Mititelu înaintea vacanței. Eu am planificat totul, cu reunirea pe 20, cu pregătirea timp de o săptămână în Craiova, cu cantonament în Antalya, și cred că o să se respecte”, a spus tehnicianul italian.

Napoli: „Vom juca pe «Ion Oblemenco»”

Întrebat ce părere are legat de noua evacuare a echipei de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Nicolo Napoli a fost foarte liniștit. „Eu știu că vom juca pe «Ion Oblemenco» și mai știu că primăria nu ne poate da afară de acolo, pentru că avem un proces câștigat în acest sens. Astfel de situații apar la Craiova foarte des. Azi situația e așa, mâine e altfel. Deci eu cred că vom juca tot pe «Ion Oblemenco»”, a punctat Nicolo Napoli.

Ciucă: „Nu-mi vine să cred ce se întâmplă”

Căpitanul formației FC Universitatea Craiova, fundașul Mădălin Ciucă, s-a arătat indignat de noua evacuare de pe „Ion Oblemenco” a echipei, punctând că ar fi un adevărat chin pentru el și colegii săi să plece iar în exil. „Am rămas perplex când am aflat că ne evacuează din nou. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă. Am înțeles că mai sunt două căi de atac, sper să rămânem acasă, pe «Ion Oblemenco». Clar o să ne afecteze evoluțiile dacă vom juca iarăși pe teren străin. Meciurile ca meciurile, că jucăm la Severin, dar unde ne antrenăm, că pe «Depou» ne-am rupt picioarele la propriu. Va urma o perioadă extrem de dificilă și noi, jucătorii, nu mai știm ce să credem legat de viitorul acestei echipe. Am văzut că a revenit și Napoli, sper să se rezolve odată problemele de la echipă, că am obosit psihic.”, a declarat Mădălin Ciucă.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 08 Jan. 2014, 14:41 Seria 2
Pe aceeași temă