Nagy și planurile UTA-ei: „Poate fi o minune mâine, dar și mai important este să se dea continuitate pe aceleași criterii”

Marius ANGHEL 11 Jun. 2016, 19:59 Seria 2
Nagy și planurile UTA-ei:**

Aradul fotbalistic află, mâine, dacă UTA va reveni acolo unde îi este locul. La prima și a doua vedere, șansele sunt reduse după secul 0-3 încasat miercuri la Voluntari, dar fotbalul e sportul tuturor posibilităților.

Nu mai departe de săptămâna trecută, „alb-roșii”, cu 1.800 de fani frenetici în spate, au întors un 1-3 în fața Dunării Călărași, ba au mai și marcat două goluri în inferioritate numerică. Toate astea îi fac pe arădeni să spere, iar tonul pleacă de la antrenori și jucători. „De ce să nu sperăm? Tot timpul trebuie să avem optimism, să gândim pozitiv, e foarte important. E ultimul joc din acest an în fața propriilor suporteri și trebuie să sperăm și să credem. Am zis-o și înainte de jocul de la Voluntari că adversarii au prima șansă, acum șansa le-a crescut, dar noi suntem conectați, de ce să nu visăm frumos și să ne bucurăm de împlinirea pe care o dorim? Iar dacă va fi să nu se realizeze, vrem să ieșim cu capul sus după această dublă”, a transmis Roland Nagy.

Mergând puțin mai departe, „principalul” arădenilor ar dori ca, indiferent de ceea ce se va întâmpla mâine, UTA să meargă pe drumul ei. „Am avut un sezon pozitiv pe care se poate clădi. În primul rând, avem tineri foarte talentați, uneori au fost și cinci pe teren, nu am mai ținut cont de număr. E o politică internă foarte importantă, trebuie avut grijă în continuare. Sunt două planuri, A și B. Mâine e joc important și poate fi o minune. Dar și mai important e ca după ziua de mâine să se dea continuitate pe aceleași criterii. Dacă se continuă cu planul B, ar fi nevoie de o organizare și mai bună și poate toți ar trebui să ne autodepășim mai mult de luni încolo. Planul A reprezintă o emulație și mai mare, o exultare, un imbold să facem lucruri frumoase în Liga 1″, a adăugat Nagy.

Returul dintre UTA Bătrâna Doamnă și FC Voluntari (0-3) se dispută duminică, de la ora 13:00, pe Stadionul „Motorul” din Arad.

Sursa: Sport Arad
Foto: Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 11 Jun. 2016, 19:59 Seria 2
Pe aceeași temă