Nagy: „S-au făcut prea multe greșeli în acest tur”

09 Nov. 2011, 15:00 Seria 2
Nagy:**

Antrenorii „Bătrânei Doamne” au petrecut multe la ore la discuții cu conducerea clubului, căzând de acord asupra faptului că s-au creat toate condițiile pentru a fi luate unele sancțiuni.

„În principiu, am căzut de acord asupra unor pedepse, pe care le vom comunica ulterior. Însă, mai există și posibilitatea ca atât noi, ca și conducerea clubului să revenim asupra deciziilor, cu condiția ca echipa să-și revină atât din punct de vedere al atitudinii în joc, cât mai ales al rezultatelor. S-au făcut prea multe greșeli în acest tur, cine vrea să rămână trebuie să demonstreze asta. Scuzele sunt de prisos acum, contează doar faptele în cele trei meciuri care au rămas de disputat până vom trage linie. În pauza de iarnă avem timp de analize și decizii. Cu siguranță, locul UTA-ei nu este acesta și cineva va trebui să plătească pentru asta”, a afirmat Roland Nagy.

„Principalul” echipei „textiliste” spune că a trecut și vremea ședințelor și a avertismentelor, mai ales că acestea nu și-au prea atins scopul. „Am vorbit zile în șir cu fotbaliștii după victorii și înfrângeri, am atras atenția asupra meciurilor ce urmează, cu Poli sau Bistrița s-a prins de ei, în rest, prea puțin. Chiar înainte de partidele de la Baia Mare și cu Luceafărul Oradea am avertizat asupra dificultății partidelor, dar s-a văzut ce a ieșit. Determinarea a lipsit, am făcut greșeli foarte grave, practic, ne-am bătut singuri”, mai consideră fostul mijlocaș.

Înainte de antrenamentul de marți, jucătorii, antrenorii și conducerea au văzut înregistrarea partidei cu bihorenii, prilej cu care s-au împărțit responsabilități pentru toți „actorii” meciului de sâmbăta trecută. „Am comis greșeli elementare, în lanț, la toate cele rei goluri ale adversarului. Este inadmisibil să luăm trei goluri de la o formație ce nu pusese prea mari probleme în jocurile din deplasare. Am revăzut și faza penalty-ului și pot spune că pe casetă parcă s-a văzut un contact. Jucătorii mi-au spus că nici vorbă de 11 metri, la fel mi s-a părut și mie de pe bancă, dar acum nu mai sunt atât de sigur. Oricum, rămân la părerea că s-a dat prea ușor acel penalty, poate în compensație pentru cel primit de noi de la Baia Mare, cu diferența că noi am ratat atunci, iar Luceafărul ne-a taxat și ne-a învins” a adăugat Nagy.

Sursa: Sport Arad

09 Nov. 2011, 15:00 Seria 2
Pe aceeași temă