Nagy nu-l mai vrea pe Drăghici! „Pentru mine este un capitol închis”

12 Jan. 2012, 15:10 Seria 2
Nagy nu-l mai vrea pe Drăghici!**

Șansele ca golgheterul la zi al UTA-ei să continue în „alb-roșu” și în campania de primăvară au scăzut mult, după ce Roland Nagy s-a arătat dezamăgit de alegerea fotbalistului. Chiar dacă Ionuț Badea a făcut primul pas, solicitând fotbalistul pentru primul cantonament al Universității Cluj, nici Octavian Drăghici nu a s-a opus în niciun acestei propuneri, crezând cu adevărat în posibilitatea de a fi reținut în lotul „șepcilor roșii” pentru returul Ligii 1.

Optica atacantului de 26 de ani nu a fost pe placul antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”, care, până să afle dacă Drăghici este cu adevărat pe Someș, îi închide ușa acestuia în Calea Aurel Vlaicu. „Pentru mine, Drăghici este un capitol închis. Ne-a ajutat în câteva partide, a fost contestat după altele, a avut un tur de campionat cu bune și rele. Am fi dorit să contăm pe el și în retur, dar atâta timp cât am simțit că el își dorește altceva, nu cred că mai are rost să insistă. Așa că, deocamdată rămânem cu Miron, Capătă și Bucur în atac și mai așteptăm întăririle ce cu siguranță vor sosi”, a precizat Roland Nagy.

Așa cum vă spuneam și ieri, Drăghici se află la Cluj, dar contractul de împrumut ce-l vizează între Universitatea și UTA nu a fost desfăcut deocamdată. Dar, atâta timp cât antrenorul Nagy și l-a scos de la inimă pe golgheterul său, e greu de crezut că finalul va putea fi altul decât un „divorț” încă din această iarnă.

Sursa: Sport Arad

12 Jan. 2012, 15:10 Seria 2
Pe aceeași temă