Nagy, antrenor la echipa rezultată din fuziunea dintre Sebiș și FC Maramureș

09 Jul. 2012, 15:14 Seria 2
Nagy, antrenor** la echipa rezultată din fuziunea dintre Sebiș și FC Maramureș

Convins fiind de faptul că Național Sebiș va evolua în liga secundă în parteneriat cu FC Maramureș începând de luna viitoare, Gheorghe Feieș a mutat și la nivelul băncii tehnice.

Chiar dacă Romulus Buia este în acest moment antrenorul principal al moroșenilor și este susținut, cel puțin la prima vedere, și pe mai departe președintele Dan Hotico, cel care va avea ultimul cuvânt, în cazul în care înțelegerea se va parafa, va fi primarul Sebișului. „Am avut o discuție cu Roland Nagy și am ajuns la un acord de principiu. El va fi luni, la reunire și va conduce prima ședință de pregătire din noul sezon. Joi, ne vom deplasa cu toții la Baia Mare, unde vom juca un amical și vom decide ce jucători de acolo vor rămâne alături de noi. Am vorbit și cu domnul Hotico de această mutare, a fost de acord, Nagy este un tip extraordinar și un antrenor bun”, ne-a mărturisit Gheorghe Feieș.

Mișcarea a fost confirmată și de fostul antrenor al UTA-ei. „E adevărat, am avut o discuție telefonică cu domnul primar și am fost de acord ca luni să mă prezint la Sebiș. Acolo și atunci vom discuta la mai concret, să vedem ce implică cu adevărat această fuziune cu Baia Mare. Nu cred că vor fi probleme în ceea ce privește negocierea între mine și club, dar trebuie să punem pe hârtie mai multe detalii. Nu am pregătită o listă de jucători pe care îi doresc în acest moment, pentru că am fost luat prin surprindere de această propunere. Dar, de luni încolo, vom vedea ce e de făcut”, a afirmat Nagy.

Acesta și-a încetat în această vară contractul cu gruparea fanion a județului Arad și poate să accepte fără probleme oferta venită din partea Sebișului.

Sursa: Sport Arad

09 Jul. 2012, 15:14 Seria 2
Pe aceeași temă