Nădăban, Pocuca și Pașcovici se antrenează normal

09 Apr. 2009, 14:56 Seria 2
Nădăban, Pocuca și Pașcovici se antrenează normal

Dacă măcar unul din cei doi fundași centrali cu probleme medicale nu se vor restabili până sâmbătă, primul 11 va suferi complicații.

 

UTA speră să-i poată recupera până sâmbătă măcar pe Nădăban și Pocuca, ambii accidentați după meciul cu Liberty Oradea. Și fundașul Cosmin Pașcovici este accidentat, însă șansele lui de-a se restabili până la ora meciului cu Sticla Turda sunt mai mici în urma loviturii recepționate în meciul cu FC Târgoviște.

 

Pașcovici, Pocuca și Nădăban au avut parte de un program special de pregătire până ieri, ei nefiind utilizați în meciul-școală susținut de UTA, marți, în compania divizionarei D Voința Mailat, câștigat de arădeni cu scorul de 5-2. De miercuri, Nădăban, Pocuca și Pașcovici au intrat în programul echipei, antrenându-se normal.

 

Este posibil ca, în cazul în care Nădăban și Pașcovici și Pocuca să nu poată fi recuperați, ca primul 11 al Bătrânei Doamne să sufere complicații importante. Având în vedere accidentările fundașilor centrali Pașcovici și Pocuca, singura variantă la dispoziția antrenorilor ar rămâne Mutulescu, care ar urma să revină în centrul liniei defensive, pentru a face pereche cu Pascariu. Mutarea lui Mutulescu în apărare ar provoca probleme liniei de mijloc, care nu dispune de un  închizător.

 

La meciul – test cu Mailat, tehnicienii UTA-ei l-au folosit pe Vasilică Georgiu la închidere, însă acesta nu dispune de calitățile necesare postului, fiind mai degrabă un mijlocaș ofensiv. Recuperarea unuia dintre cei doi fundași centrali cu probleme medicale, Pocuca sau Pașcovici ar rezolva o problemă importantă, în sensul că Mutulescu ar putea fi păstrat pe postul pe care a evoluat în ultimele etape și n-ar mai fi nevoie de alte mutări care să deregleze o echipă care și așa își caută echilibrul. Dacă cei trei accidentați ai UTA-ei – Nădăban, Pocuca și Pașcovici – vor rezista fără probleme la ultimele antrenamente ale săptămânii, tehnicienii nu vor avea mari bătăi de cap în alcătuirea primului 11.
 

 

articol scris de Sebastian Șiclovan
 

09 Apr. 2009, 14:56 Seria 2
Pe aceeași temă