Mureșul Deva și-a reluat antrenamentele

06 Jul. 2009, 20:54 Seria 2
Mureșul Deva și-a reluat antrenamentele

21 de jucătorii între care trei nume noi aflate în probe de joc dar ținute în secret de conducătorii au participat luni seara la primul antrenament al Mureșului Deva din această vară. Alți patru fotbaliști cu care Deva a încheiat sezonul trecut pe locul 12 în Seria a II-a sunt așteptați să se alăture azi lotului care și sezonul viitor va fi pregătit de cuplul de tehnicieni Gheorghe Barbu și Constantin Olariu.
Astfel, frații Janos și Elod Vajda și-au prelungit cu o zi vacanța petrecută în Croația. La fel și atacantul Grigoruță își va relua antrenamentele marți în timp ce mijlocașul Mila a fost învoit pentru a susține câteva examene la faculate.
Jucătorii prezenți la stadionul „Cetate”: Rahoveanu, I. Pârvu,  Horvat – portari; Sătmar, Bițiș, Dosan, Pribac, Doboș, Zaiați, Silviu Boloș, Lăcătuș, Salamon, A. Bud, I. Florea, B. Bajko, Lintaru, Cârstoiu, I. Câmpean – jucători de câmp.
Oficialii grupării de sub Cetate susțin că necazurile financiare nu sunt acute la Mureșul Deva, însă există totuși semne de întrebare în privința viitorului echipei.
„Salariile jucătorilor sunt achitate la zi, fiind ceva restanțe doar la primele de joc. Zilele următoare se va ști exact ce va fi, întrucât e posibil să se retragă unii sponsorii și nu se știe ce se va întâmpla”, spune antrenorul Gheorghe Barbu.

Articol scris de Sami Tamaș
 

06 Jul. 2009, 20:54 Seria 2
Pe aceeași temă