Mureșul Deva și-a prezentat achizițiile

26 Feb. 2009, 15:01 Seria 2
Mureșul Deva și-a prezentat achizițiile

Gruparea deveană de ligă secundă, Mureșul va ataca returul campionatului cu șapte nume noi dar și cu un lot numeros format din 25 de jucători. Portarul Dumitru Pârvu (28 de ani, Gaz Metan Tg. Mureș) și jucătorii Gabriel Florea (fundaș – 24 de ani, CFR Craiova), Cristian Zaiați (fundaș – 29 de ani, Unirea Dej), Adrian Albinaru (mijlocaș – 28 de ani, Minerul Lupeni), Horațiu Sătmar (mijlocaș – 28 de ani, Dacia Mioveni), Paul Mila (mijlocaș – 22 de ani, Liberty Salonta), Bajko Barna (atacant – 24 de ani, Gloria Bistrița) și achiziția de ultim moment Ionuț Chirciu (mijlocaș – 25 de ani, FC Argeș) sunt pariurile antrenorului Gheorghe Barbu pentru partea a doua a campionatului. Jucătorii s-au declarat încântați de alegerea făcută și au susținut la unison că au fost bine primiți de grup. În plus, toți vor să ajute echipa să performeze cât mai repede și cât mai bine.

Sătmar prezentat a doua oară
De la prezentarea oficială a lipsit, motivat, atacantul Bajko Barna care se află la București unde este supus unor investigații medicale amănunțite la Centrul Național de Medicină Sportivă însă, surprinzător, pentru a doua oară, a fost prezentat ca jucător al Mureșului mijlocașul Horațiu Sătmar. "Anul trecut Sătmar a evoluat sub formă de împrumut la Deva acum el este jucătorul Mureșului", a explicat Gheorghe Țurlea, directorul organizatoric al Mureșului.

Multe speranțe și un singur obiectiv
Oficialul devean a făcut cunoscut care sunt așteptăriile de la noile achiziții făcute de club în pauza de iarnă și care este obiectivul pentru acest sezon: clasare în primele nouă locuri în clasamentul Seriei a II. "Avem încredere în acești jucători și sperăm că ei vor confirma la Deva. Toți sunt fotbaliști cu experiență cu multe meciuri în eșalonul secund și chiar în Liga I. Obiectivul echipei este revenirea cât mai repede în prima jumătate a clasamentului.", a mai spus Țurlea.
 

articol scris de Sami Tamaș

 

26 Feb. 2009, 15:01 Seria 2
Pe aceeași temă