Mureșul a renunțat la Dorel Zamfir

24 Feb. 2009, 15:10 Seria 2
Mureșul a renunțat la Dorel Zamfir

Mureșul Deva își va prezenta, mâine, oficial achizițiile din intersezon însă printre aceștia nu se va afla fundașul Dorel Zamfir (22 de ani, ex-FCM Reșița).

 

Devenii s-au despărțit de primul jucător cu care bătuseră palma în pauza competițională înainte ca acesta să semneze pentru Mureșul. Motivul? Dorit cu insistență încă de anul trecut de "principalul" Gheorghe
Barbu, Zamfir a fost amendat și exclus din lot pentru abateri disciplinare repetate.

 

"Jucătorul a întârziat nemotivat la programul fixat de colegul meu Gheorghe Barbu și a fost amendat. Nu mai suntem dispuși să permitem abateri de la Regulamentul de Ordine Interioară. El nici nu apucase să ia vreun salariu, dar a fost penalizat financiar. Nu a acceptat amenda și atunci am decis să renunțăm la serviciile sale. Au mai fost și alte probleme legate de caracterul său, a venit cu tot felul de pretenții și nu s-a integrat", a spus antrenorul secund al Mureșului Deva, Constantin Olariu (foto, în prim-plan, alături de Gheorghe Barbu).
 

 

Altfel, transferurile portarului Daniel Pârvu (Gaz Metan Tg. Mureș) și jucătorilor Adrian Albinaru (Sportul Râmnicu Vâlcea) Paul Mila (Liberty Salonta), Adrian Florea (Gaz Metan CFR Craiova) și Barna Bajko (Gloria II Bistrița) au fost înregistrate la Federația Română de Fotbal.

articol scris de Sami Tamaș
 

24 Feb. 2009, 15:10 Seria 2
Pe aceeași temă