Mureșan a terminat meciul cu Metalul cu capul plin de sânge. Fundașul s-a accidentat la cap și s-a ales cu zece puncte de sutură

Marius ANGHEL 10 Mar. 2015, 16:18 Seria 2

Meciul cu Metalul Reșița i-a adus Olimpiei, pe lângă cele trei puncte, și o nouă accidentare în lot. Aproape de finalul jocului de sâmbătă, în minutul 88, din etapa a 18-a a Ligii 2, fundașul Florin Mureșan s-a ciocnit violent, la un atac al oaspeților, cu Ionuț Tătaru.

Jucătorul Olimpiei a ieșit mai „șifonat” după acest duel. Mureșan s-a ales cu o rană urâtă la frunte și la arcada dreaptă, a primit îngrijiri medicale mai bine de trei minute și, în cele din urmă, a fost lăsat să reintre pe teren cu un bandaj mare în jurul capului.

Sângele care a ieșit repede la iveală și prin bandajul cel alb nu l-a speriat însă pe jucătorul defensiv, care nu a evitat în ultimul minut să degajeze cu capul o centrare a lui Ionescu.

După joc, Florin Mureșan s-a dus la Spitalul de Urgență, acolo unde i-au fost aplicate zece puncte de sutură. Medicii i-au efectuat și o tomografie, dar s-a constatat că nu are fracturi. Totuși, Tiberiu Csik l-ar putea pierde cel puțin pentru un meci pe jucător, căruia i s-a indicat repaos.

Sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 19-a a Ligii 2, Olimpia Satu Mare are meci în deplasare, la Oradea, cu FC Bihor. Pentru această partidă, pe lângă Mureșan, și Mihai Onicaș va lipsi, el urmând a fi suspendat pentru cumul de cartonașe.

Foto: Adam KISS

Marius ANGHEL 10 Mar. 2015, 16:18 Seria 2
Pe aceeași temă