Munteanu se amuză pe seama CSM-ului: „Contra noastră le va reveni ambiția”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 May. 2013, 14:37 Actualizat: 23 May. 2013, 14:41 Seria 2
Munteanu se amuză pe seama CSM-ului:  „Contra noastră le va reveni ambiția”

Președintele Damilei, Lucian Munteanu, ironizează subtil ultimele evoluții ale concitadinei CSM Râmnicu Vâlcea. Oficialul se amuză pe siteul clubului de prestațiile deloc convingătoare ale rivalei CSM.

„În penultima etapă vom juca în Zăvoi, cu CSM Râmnicu Vâlcea, și știm că nu vom fi primiți cu flori. Sunt o echipă bună care poate să bată orice formație atunci când este nevoie. În ultima vreme, ei au trecut printr-o perioadă mai puțin fastă, au avut și câțiva jucători titulari indisponibili, deși erau apți din punct de vedere sportiv. Poate că și din acest motiv, ei nu au fost foarte concentrați la ultimele jocuri, cu Mioveni, Timișoara și Corona, asta în contextul în care au întâlnit primele două ocupante ale clasamentului. Acum ei se regrupează, jucătorii cu probleme au revenit, sunt conectați la meciurile pe care le mai au de disputat și cu siguranță le va reveni și ambiția. Acest fapt este un lucru pozitiv din punct de vedere sportiv și sperăm să avem o partidă frumoasă în Zăvoi” spune Munteanu pe siteul oficial al clubului.

Președintele Damilei cere ca jocul direct contra CSM-ului de săptămâna viitoare să fie unul dominat de fairplay, fără a se ajunge la accidentări grave și încăierări generale, așa cum este de anticipat.

„Noi vom juca la Râmnicu Vâlcea la fel cum a făcut-o în toate meciurile de până acum, adică focusați la meci, în limitele sportivității impuse de fairplay-ul jocului de fotbal. Fotbalul jucat din ură, cu ambiție stupidă, în spirit de răzbunare și ranchiună, dar mai ales conjuctural, nu face bine fenomenului sportiv, iar mai devreme sau mai târziu, acest lucru se întoarce împotriva celor care practică acest gen de fotbal”, a mai afirmat Munteanu.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 May. 2013, 14:37 Actualizat: 23 May. 2013, 14:41 Seria 2
Pe aceeași temă