Munteanu: „Nu se pune problema să mai atacăm promovarea în acest sezon”

Marius ANGHEL 04 Dec. 2014, 17:40 Seria 2
Munteanu:**

Suspendat pentru cumul de galbene, Vlad Munteanu nu va face deplasarea cu CSM Râmnicu Vâlcea la meciul de la Oradea cu FC Bihor, ce contează pentru ultima etapă din acest an. Mijlocașul a acordat pentru site-ul oficial al echipei oltene un interviu în care vorbește despre parcursul din campionat de până acum și despre șansele reduse de a mai promova.

Munteanu recunoaște că lucrurile nu au mers așa cum se dorea în acest campionat. „Am venit la Râmnicu Vâlcea pentru un proiect frumos, mi-a plăcut. Din păcate nu am reușit ce ne-am propus, nu se pune problema să mai atacăm promovarea în acest sezon competițional. Au fost acele multe meciuri în care am făcut doar egaluri. Cred că a fost doar o întâmplare nefericită. Noi am avut ocazii importante în fiecare meci, nu cred că am jucat foarte slab. Din păcate nu am fructificat acele ocazii. Am pierdut multe puncte importante, acum nu mai e timp de prea multe regrete, trebuie să privim spre viitor”, a spus Munteanu pentru csmrmvl.ro.

„Suntem obligați să facem meciuri bune în 2015, să mai spălăm din rușinea acestui sezon”

Jucătorul CSM-ului speră ca, în noul an, trupa lui Alexandru Pelici să aibă evoluții mult mai bune, iar publicul să revină din nou în tribune. „Mai avem un meci la Oradea, eu nu voi juca pentru că sunt suspendat pentru cumul de cartonașe, dar le voi ține pumnii strânși băieților. Apoi vine pauza competițională, lucrurile trebuie să se pună la punct și din ianuarie reluăm pregătirea. Suntem obligați să facem meciuri bune în 2015, să mai spălăm din rușinea acestui sezon. Seria de Vest este una echilibrată, orice echipă poate să pună probleme mari la orice echipă. Cel mai bun exemplu este etapa trecută când prima clasată, Poli Timișoara, nu a reușit să învingă pe terenul ultimei clasate, FC Caransebeș”, spune mijlocașul care are și un mesaj pentru iubitorii fotbalului din Râmnicu Vâlcea: „La începutul campionatului au venit în număr mare la stadion, ne-au susținut. I-am îndepărtat, probabil, prin rezultatele noastre. Unul dintre obiectivele principale este să-i readucem pe oameni la meci. Chiar dacă au venit la stadion mai puțini ne-au încurajat mereu, i-am simțit aproape. Normal că ne dorim să ajungem în play-off și pentru ca vâlcenii să mai vadă meciuri tari în acest sezon”.

Nu e deranjat că i se spune Vlad Munteanu II

Vlad Munteanu a venit la Râmnicu Vâlcea la începutul acestui sezon competițional și este considerat unul dintre fotbaliștii esențiali pentru CSM. Elevul lui Alexandru Pelici recunoaște că, probabil, va mai trece ceva timp până să nu mai fie numit în lumea fotbalistică Vlad Munteanu II pentru a nu fi confundat cu fostul jucător, acum președinte la Universitatea Cluj, Vlad Munteanu. „Probabil că va mai trece ceva, posibil să mi se spună așa pe tot parcursul carierei. Nu mă deranjează, Vlad Munteanu a fost un fotbalist important, a jucat la cluburi importante. Eu sunt cu II la coadă, nu e problemă”.

„Îmi place foarte mult la Râmnicu Vâlcea. Prefer orașele mici celor mari și tumultoase. Vâlcea merită o echipă în prima ligă, merită și spectatorii și toți oamenii care sunt lângă această echipă”
Vlad Munteanu, mijlocaș CSM Râmnicu Vâlcea

Marius ANGHEL 04 Dec. 2014, 17:40 Seria 2
Pe aceeași temă