Motivul pentru care a plecat Săndoi de la FC Universitatea: „Nu dorea să fie doar o mascotă”

Marius ANGHEL 07 Feb. 2014, 14:51 Seria 2
Motivul pentru care a plecat Săndoi de la FC Universitatea:**

Plecat de la FC Universitatea Craiova după doar zece zile de la lansarea proiectului coordonat de managerul Marin Condescu, Emil Săndoi (49 de ani) le-a spus unor apropiați motivele pentru care a refuzat funcția de director tehnic.

„Săndoi urma să fie director tehnic, dar de pregătirea echipei tot Nicolo Napoli s-ar fi ocupat. El nu dorea să fie doar o mascotă la club. Vroia să profeseze pentru că are o imagine de apărat. În plus, Săndoi a obținut promisiunea lui Marin Condescu că jucătorii de la FC Universitatea vor primi un salariu în ziua reunirii. Acest lucru nu s-a întâmplat nici până în ziua de azi, iar Săndoi nu a stat prea mult pe gânduri”, a declarat un apropiat al tehnicianului.

Românii se umflă repede și se dezumflă la fel de repede”

Fostul tehnician al naționalei de tineret a României a declarat în ProSport în urmă cu trei zile că nu mai crede în proiectul lui Marin Condescu și a ales să plece. „Nu se poate spune că am plecat dintr-un loc de unde nici nu am fost vreodată. Am vorbit cu Marin Condescu în urmă cu ceva timp, mi-a prezentat proiectul și mi-a spus că mă dorește în echipa de conducere. Eu am renunțat pentru că românii se umflă repede și se dezumflă la fel de repede. Nu s-a discutat cu mine despre nicio funcție, nu am semnat cu nimeni pentru că nu aveam cu cine să o fac, iar ceea ce dorește domnul Condescu, care-mi este un prieten foarte bun, nu cred că se poate realiza așa repede”, a spus Săndoi.

Articol scris de Daniel REMEȘ

Marius ANGHEL 07 Feb. 2014, 14:51 Seria 2
Pe aceeași temă