„Moș Nicu” a venit în tur de șapte ori la Poli: „Nu mă interesează recordurile personale, important este să promovăm”

Marius ANGHEL 07 Dec. 2012, 13:03 Seria 2

Revelația turului Ligii a II-a, Nicu Cristian Boldea și-a sărbătorit ieri ziua de nume. Mijlocașul venit de la Recaș și transformat în atacant vivace la Timișoara, cu șapte reușite în tur pentru „noua Poli”, a vorbit pentru Banatsport.ro despre marea sa dorință de Sfântul Nicolae: promovarea pe prima scenă.

Deși poartă numele patronului darurilor, golgheterul lui ACS Poli recunoaște că acasă tatăl său, al cărui nume îl poartă, era cel mai sărbătorit. „Nu sărbătoresc cum s-ar cuveni pentru că pe tatăl meu îl cheamă Nicolae și petrecerea e mai mult pentru el. Primeam și bețe și cadouri. În funcție de cum mă comportam în timpul anului”, ne-a spus Nicu Boldea.

Întrebat ce cadou și-ar dori în acest an, al doilea marcator al seriei de vest are un gând compatibil probabil cu cel al tuturor timișorenilor implicați în noul proiect. „Cadoul de Sfântul Nicolae l-am primit deja, situându-ne cu echipa pe un loc promovabil, e cadoul ideal pentru mine. Nu mă interesează recordurile personale și așa mai departe, important este să promovăm, cel mai importante e să ajungem în Divizia A!”, afirmă orăvițeanul.

Cu un băț tradițional în mână Nicu Boldea a transmis un mesaj și tuturor fanilor care au sărbătorit pe 6 decembrie: „Le doresc multă sănătate și împlinirea tuturor dorințelor!”

Altfel, Nicu Cristian Boldea va mai sărbători curând și ziua sa de naștere, fiind născut pe 12 decembrie 1985.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

Marius ANGHEL 07 Dec. 2012, 13:03 Seria 2
Pe aceeași temă