Monac, dezamăgirea lui Trică: „Îl vedeam de echipă națională, dar o ia în jos”

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 14:37 Seria 2
Monac, dezamăgirea lui Trică:** „Îl vedeam de echipă națională, dar o ia în jos

Unul dintre fotbaliștii în care actualul staff tehnic își punea mari speranțe în acest sezon este Cristi Monac. În vară, mijlocașul ofensiv a fost curtat insistent de mai multe grupări din Liga 1, dar, până la urmă, arădeanul a rămas în „alb-roșu”. Până acum, însă, fotbalistul de 21 de ani a făcut un campionat slab, dar asta și pentru că s-a confruntat cu o problemă muscular ce l-a scos din ritm aproape o lună de zile.

Cu Bihorul, Monac a intrat în luptă în debutul reprizei secunde, dar nu a adus acel plus ofensiv de care UTA avea nevoie. „Nu știu ce se întâmplă cu Monac și astăzi (n.a. sâmbătă) a intrat foarte prost în teren. O să stau de vorbă cu el în zilele ce urmează, fiindcă am crezut mult în băiatul acesta. L-am văzut jucător de echipa națională, dar văd că o ia în jos și nu e bine”, a spus Eugen Trică despre tânărul său elev la finalul disputei cu orădenii.

Un alt tânăr utist care nu se mai regăsește de câteva etape încoace este Alex Sălăjan. Golgheterul la zi al „Bătrânei Doamne” ajunge din ce în ce mai greu la finalizare, iar puținele ocazii pe care le are le tratează cu o anumită doză de superficialitate.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 18 Nov. 2013, 14:37 Seria 2
Pe aceeași temă