Monac, absent nemotivat la Șoimii: „I-am întins o mână de ajutor, dar…”

Marius ANGHEL 18 Nov. 2014, 16:18 Seria 2

După Marius Staicu, un alt component al echipei Șoimii Pâncota în prima parte a sezonului s-a despărțit prematur de gruparea din Podgorie. Sau cel puțin asta se înțelege din neprezentarea la trei dintre antrenamentele săptămânii trecute a lui Cristian Monac. Fotbalistul care a evoluat la UTA până în vara acestui an declara că dorește să se lase de fotbal, dar oferta „șoimilor” l-a readus în „iarbă”.

Tânărul mijlocaș a avut șansele sale din partea lui Dan Cuedan, însă nu a reușit mare lucru, iar ultimele etape l-au prins pe Monac pe banca de rezerve sau în tribună. „Nu s-a mai prezentat la program, mai multe nu știm despre el. I-am întins o mână de ajutor în vară, speram să-l reintroducem în circuit într-un moment de cotitură al carierei sale, dar… Nu știu ce are de gând, am înțeles că ar vrea să plece din nou din țară, ar fi o pierdere pentru fotbalul arădean. Calități de fotbalist are din plin, doar că nu era în cea mai bună perioadă din punct de vedere fizic și mental”, consideră Pavel Piroș.

Președintele „șoimilor” nu știe exact și care va fi drumul lui Issa, mijlocașul de culoare fiind lăsat în afara lotului de 18 și la confruntarea cu reșițenii. „El face parte din familia noastră, sperăm să rămână cu noi și să devină fotbalistul pe care-l știam cu toții și de care s-au atașat și suporterii noștri. Dar, până la urmă, el este cel care va alege. Se pare că nu a renunțat la gândul de a pleca în Franța”, a adăugat Piroș.

Autocar nou pentru pâncotani

Irimia et. comp. au parcurs cei 37 de kilometri de la Arad la Pâncota la bordul unui autocar nou. Acesta, marca IVECO, a fost achizionat de Pavel Piroș din Spania și a fost imediat la dispoziția primei echipe. „Aveam probleme în special cu deplasarea juniorilor republicani, dar și cu confortul pentru băieți. Autocarul nou e modern are 53 de locuri și a fost achizionat din fondurile firmei mele, Piros Security. Îl vom personaliza cât de curând și – probabil – îi vom schimba și culoarea”, a menționat președintele „șoimilor” pâncotani.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Nov. 2014, 16:18 Seria 2
Pe aceeași temă