Mogoșanu speră să închidă buturile porții grupării slătinene

Marius ANGHEL 17 Aug. 2013, 11:01 Seria 2
Mogoșanu** speră să închidă buturile porții grupării slătinene

Sosit în această vară, goalkeeper-ul de 21 de ani, Răducu Mogoșanu, speră să se impună titular.

Evoluțiile apreciate la FC Caracal, în stagiunea trecută, l-au propulsat în eșalonul superior. Jucător sub 21 de ani, Răducu Mogoșanu, susține că venirea sa la FC Olt Slatina reprezintă un pas important în carieră. Tânărul goalkeeper a evoluat în majoritatea amicalelor verii.

Mai mult decât atât, acesta nu a încasat niciun gol, însă, trebuie precizat faptul că în multe partide nu prea a avut ce să apere, nefiind solicitat de adversari.

„Este un pas important în cariera mea, având în vedere faptul că am șansa să joc la Liga a II-a. M-am integrat, nu am avut probleme din acest punct de vedere, colegii m-au primit foarte bine, sunt băieți extraordinari. Fiecare jucător își dorește să joace, e normal, depinde de modul în care te pregătești, de prestațiile din meciurile amicale, iar la final antrenorul va decide cine este în formă pentru a juca”, a declarat goalkeeper-ul Răducu Mogoșanu.

„Îmi doresc în primul rând să contribui la realizarea obiectivelor”

Portarul slătinenilor speră într-un sezon reușit, astfel încât noua sa echipă să-și atingă obiectivele. „Într-adevăr, este un sistem competițional nou, nu știu dacă este o variantă bună sau nu, rămâne de văzut. Ceea ce noi sperăm este să fim cât mai sus la final, să jucăm în play-off. Îmi doresc, în primul rând, să contribui la realizarea obiectivelor propuse și să am evoluții cât mai bune și apreciate, dacă voi juca”, a conchis portarul de 21 de ani.

Pe postul de portar, în lotul echipei slătinene, se mai află Alex Bugiu și Priseceanu, junior al clubului.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Aug. 2013, 11:01 Seria 2
Pe aceeași temă