Dezastrul de la Pandurii, dezvăluit de un jucător care n-a mai suportat situația și a plecat de la echipă: „Eram păcăliți în fiecare săptămână și, după, toată lumea dădea în noi. Jucam cu ghetele rupte și ne schimbam în frig”

Marius ANGHEL 03 Dec. 2019, 17:06 Campionat

Pandurii Târgu Jiu s-a despărțit în ultimele zile de patru jucători pe care i-a avut în lot în acest sezon. După mijlocașul Ion David (19 ani), ultima clasată din Liga 2 și-a întrerupt colaborarea și cu portarul Iulian Dinu (21 ani), fundașul Bogdan Vișan (18 ani) și mijlocașul Robert Lică (22 ani).

Dintre aceștia, Iulian Dinu este singurul care până acum a vorbit despre ceea ce a trăit la gruparea gorjeană și motivele care l-au făcut să plece. Fostul portar al lui „U” Cluj spune că s-a săturat să fie mințit săptămână de săptămână, să se schimbe în frig, să nu aibă niciun fel de condiții și tot jucătorii să fie criticați pentru evoluția slabă a echipei.

Dinu nu a primit niciun ban de cinci luni. „Am plecat de la Pandurii pentru că nu mai rezistam situației de acolo, plecat la distanță, fără bani, păcăliți în fiecare săptămână că o să primim salariile, și, după, toată lumea dădea în noi că nu avem rezultate. Toată lumea voia să fie bine și frumos, iar noi nu eram plătiți de cinci luni. Vorbesc de mine, alții au făcut 12 luni deja, iar unii dintre noi jucam cu ghetele rupte, iar acum, când a venit iarna, ne schimbam în frig”, a spus Dinu pentru Gorjeanul.

„Antrenorul acuză că nu avem atitudine, dar noi nu aveam o chiflă în stomac. Pentru un club de Liga a 2-a e jale!”

Fostul portar al echipei Pandurii i-a răspuns și antrenorului Călin Cojocaru, care l-a acuzat pe el, dar și pe ceilalți jucători plecați între timp de la club că n-au fost disciplinați și că nu se implicat 100 la sută.

„Fără medicamente, cum să poți da randament când tu nu ai condițiile necesare? Antrenorul acuza că nu am/avem atitudine, iar unii dintre noi făceam antrenament cu dureri de spate foarte mari, alții cu pubalgie, alții cu entorse, ne dădeam viața pe teren cât puteam în condițiile actuale, iar noi nu aveam o chiflă în stomac. Pentru un club de Liga a 2-a e jale! Așa s-a ajuns la rezilierea contractului. E adevărat, au fost câteva schimburi de replici, doar pentru a mă lăsa să plec de acolo, pentru că am simțit că am regresat în loc să progresez. Așa nu se mai putea, una peste alta îmi pare bine că am avut un colectiv frumos. Sper ca în viitor să se poată face performanță din nou la Târgu Jiu, în condiții favorabile, cu oameni de calitate peste tot”, a mai declarat Dinu, care e originar din Tecuci.

Iulian Anghel Dinu a evoluat în acest sezon în opt meciuri pentru Pandurii Târgu Jiu. La clubul gorjean a ajuns în vară, după ce s-a despărțit de Universitatea Cluj. În cariera sa a mai evoluat la Dunărea Galați, Farul și Delta Dobrogea Tulcea.

După 20 de etape desfășurate din acest sezon al Ligii 2, Pandurii Târgu Jiu ocupă ultimul loc în campionat, cu doar 8 puncte acumulate, iar în ultima partidă programată în 2019 joacă sâmbătă, de la ora 14:00, la Timișoara, cu ASU Poli.

Săptămâna trecută, Tribunalul Gorj a decis falimentul clubului Pandurii, însă conducătorii echipei au făcut contestație. Falimentul clubului poate deveni o certitudine până la reluarea campionatului, în luna februarie.

Marius ANGHEL 03 Dec. 2019, 17:06 Campionat
Pe aceeași temă