Mobilizare generală la Reșița înainte de derby: „Vrem suporteri, nu simpli spectatori”

Marius ANGHEL 26 Sep. 2014, 17:49 Seria 2
Mobilizare generală la Reșița înainte de derby:**

După un început bun în campionat, trei victorii și un egal, Metalul Reșița joacă în această etapă împotriva principalei contracandidate la promovare, ACS Poli. Rosso-nerii se află în fața unui adevărat derby, un meci cu o însemnătate aparte. Se vor confrunta primele două clasate, Metalul de pe primul loc, cu 10 puncte, iar Timișoara de pe locul secund, cu 9 puncte. Partida va avea loc sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 11, pe Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului.

În privința acestui derby, fanii reșițeni se mobilizează că atragă câți mai mulți spectatori pe stadion. „Încercăm să ne adunăm mai mulți, să încurajăm echipa într-un număr mult mai mare ca la precedentele meciuri. În ceea ce privește materialele din dotarea galeriei, noi nu vom pregăti nimic special. Din punct de vedere al dotării, fiecare meci îl pregătim la fel. S-a văzut și la Caransebeș, cu toate că am avut reproșuri de genul că am mers acolo să facem coregrafie. Nici pe departe. Noi, în orice oraș mergem, în deplasare, afișăm cât mai multe banere, cât mai multe steaguri și încercăm să cântăm cât mai mult. Meciul cu Timișoara este un derby, avem un punct avans, sperăm să ne distanțăm la patru puncte. Și vom rămâne pe primul loc. Un pas important spre prima ligă, la care noi visăm. Speranța există în noi an de an, că ne vom întoarce acolo unde ne este locul”, a declarat Marcel Gușcă, liderul Guardiei Rosso-Nera, pentru arenabanateana.ro.

„Facem un apel la spectatori, să vină cât mai multă lume la stadion și nu numai să vină, dar am vrea să și încurajeze echipa. Degeaba într-un stadion sunt 10.000 de oameni, dacă nu încurajează echipa, dacă stadionul este mut. Contează foarte mult pentru jucătorul din teren să vadă stadionul plin. Dar și mai mult contează dacă jucătorul de pe gazon aude și încurajările tribunei. Rugăm suporterii care vin la stadion ca măcar din când în când să și încurajeze echipa, alături de galerie”, a mai spus liderul galeriei reșițene.

Marius ANGHEL 26 Sep. 2014, 17:49 Seria 2
Pe aceeași temă