Mircea Rus, la prima reușită pentru Unirea

23 Mar. 2009, 14:10 Seria 2
Mircea Rus, la prima reușită pentru Unirea

Fundașul Mircea Rus a deschis scorul în meciul cu Mechel, reușind să înscrie primul său gol în tricoul Unirii, chiar împotriva echipei din orașul în care locuiește. “A fost un meci greu, fiindcă adversarii au jucat la rezultat, cu autobaza în poartă. Sunt bucuros de golul marcat, dar mai ales de rezultat. Nu cred că formația din Câmpia Turzii mai are șanse să evite retrogradarea. Nici baremul nu îl vor face”, este de părere fundașul de 30 de ani, care a marcat ultima dată în 2007, într-un joc Gloria Bistrița – Gloria Buzau 3-2. “Le dedic golul suporterilor. Am obținut un succes foarte important în lupta pentru promovare”, a mai adaugat Rus. 

 

“A fost o victorie muncită, iar cele trei puncte obținute ne mențin pe primul loc al clasamentului. Jocul echipei m-a mulțumit și felicit jucătorii pentru acest rezultat. Mă bucur că au înțeles ca o echipă «mică», cum a fost Mechel, s-a agățat de orice minge, dar valoarea noastră și seriozitatea și-a spus cuvântul și am câștigat la o diferență clară. De asemenea, țin să felicit publicul care ne-a încurajat pe tot parcursul jocului”, a declarat Aurel Șunda, antrenor FC Unirea

A intrat, a înscris!
Deși a prins numai 25 de minute, atacantul Tibor Moldovan a reușit să înscrie două goluri. Vârful de 26 de ani, împrumutat până în vară de la Farul Constanța, a fost introdus în teren în minutul 65, în locul lui Sg. Costea, iar peste 2 minute “Moldo-gol” a fost cel care a deviat cu capul mingea în poartă, după lovitura liberă executată excelent de Ciprian Selagea. Același Moldovan a închis tabela în minutul 86, când a reluat imparabil cu latul din 2 metri, după o pasă a lui Gicu Grozav. “Îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că am marcat. Nu e prima dată când am intrat și am inscris, ceea ce arată că nu e o întâmplare. Am fost surprins din nou, fiindcă la puțin timp după ce am intrat în teren am dat gol, din nou la Alba Iulia, unde s-a mai întâmplat de atâtea ori. Lupta pentru promovare rămâne deschisă în continuare între cele cinci echipe din fruntea clasamentului. Consider că cele doua echipe care vor evolua în sezonul următor în Liga 1, se va decide în ultimele etape”, a spus Moldovan, care a marcat ultimul gol pentru Unirea în 2004, în jocul de pe “Cetate”, FC Unirea – Farul Constanța 2-3. 

Monitorulab.ro

 

23 Mar. 2009, 14:10 Seria 2
Pe aceeași temă