Ultras între buturi!

12 Jun. 2009, 11:50 Campionat
Ultras** între buturi!

Încurcate mai sunt căile Domnului! Când a acceptat să se mute de la Iara la Câmpia Turzii, portarul Emil Szolomajer nici nu se gândea că ar putea deveni killer-ul echipei de suflet, “U” Cluj.
 

După Szilagyi Zsolt, Emil Szolomajer este cel mai iubit jucător al “șepcilor roșii” din istoria recentă. Sâmbătă însă Super-Szolo va lupta împotriva prietenilor din teren și din tribună. Prilej de bătălie aprigă între sufletul și mintea actualului portar al lui Mechel.

 

“Sunt în stare să-mi bag mingea în poartă, dacă asta ar însemna ca “U” să se salveze de la retrogradare”, spune în urmă cu ceva timp Szolomajer.

 

Cu cât se apropie ora meciului, se pare ca rațiunea învinge. “Mă doare sufletul când văd unde a ajuns echipa, dar n-am ce face. Am glumit atunci. Dacă aș face așa ceva, ar însemna să fiu un trișor, iar asta nu ar face decât rău ambelor echipe. Îmi voi face treaba, dar sper ca “U” să scape de retrogradare. Îi avertizez însă pe foștii mei colegi că nu le va fi ușor cu noi”, susține goal-keeper-ul lui Mechel, care nu este însă de acord ca “șepcile roșii” să se salveze datorită mașinațiunilor din culise.

 

“Nu sunt de acord să cumpere loc în Liga a II-a sau să facă vreo fuziune. Mai bine pici cu demnitate”, opinează fostul portar de pe “Ion Moina”, care speră, totuși, ca sâmbătă să se bucure alături de alb-negri pentru salvarea de la retrogradare.

„După ultimele rezultate, n-aș spune că „U” ne va învinge fără probleme”
Emil Szolomajer, portar CS Mechel

4 ani a jucat Emil Szolomajer pentru „U” Cluj


Șase „șepci” în lotul „sârmarilor”

 

Szolomajer nu va fi singurul jucător al lui Mechel care mâine își va înfrunta fosta echipă. Alături de el mai sunt încă cinci fotbaliști care au trecut prin curtea „șepcilor”. Ghenți a evoluat în Liga I pentru clujeni, Perde, Grigoroșcuță și Sancira au prezențe pentru „U” în liga secundă, în timp ce Siecoban a început fotbalul la juniori pe „Moina”.
 

 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

12 Jun. 2009, 11:50 Campionat
Pe aceeași temă