Minerul nu se desființează

07 Jul. 2009, 14:10 Seria 2
Minerul** nu se desființează

Oficialul de la Minerul a infirmat zvonurile conform cărora echipa se va desființa și nu se va înscrie în noul sezon.
 

 

În aceste zile a circulat tot mai mult zvonul conform căruia Minerul Lupeni s-ar desființa. Oficialii au lămurit însă problema și au declarat că nu se pune în discuție ca gruparea lupeneană să nu se înscrie în noul sezon.
 

 

Președintele onorific al echipei Minerul Lupeni, Cornel Resmeriță a declarat că situația de la echipa de fotbal a ajuns într-un moment delicat. „Nu mă refer că ar fi probleme cu bugetul pentru noul sezon pentru că este ca și aprobat, dar va fi delicată dacă nu vor fi lichidități”, spune edilul.
 

 

Acesta  a afirmat că în ciuda faptului că Minerul a pierdut 8 jucători de bază echipa nu este în criză. „Am pierdut un jucător vom aduce altul mai bun chiar nu văd în asta o problemă. Celor care spun că Minerul va dispărea nu pot să le transmit decât că sunt niște invidioși. Minerul are o tradiție în fotbalul din Vale și așa va rămâne.”, a spus Resmeriță.
 

 

În această săptămână Minerul va testa mai mulți jucători pentru a a-și definitiva lotul cu care va intra în pregătirea de vară, pregătire ce se pare că va fi pe plan local.
 

 

Articol scris de Loredana Juglea

07 Jul. 2009, 14:10 Seria 2
Pe aceeași temă