Minerul Motru continuă cu secunzii

Marius ANGHEL 15 Oct. 2013, 11:40 Seria 2
Minerul Motru** continuă cu secunzii

Conducerea clubului Minerul Motru a decis să nu angajeze încă un antrenor principal care să-l înlocuiască pe demisionarul Ștefan Nanu și să meargă pe mâna secunzilor.

După despărțirea de Fane Nanu, echipa din Motru a obținut un rezultat de egalitate în deplasarea de la Satu Mare, iar în ședința pe care conducerea a avut-o ieri dimineață s-a luat decizia de a se acorda în continuare credit celor doi antrenori secunzi, Liviu Cojocaru și Petre Gheorghe. Cel mai probabil, în continuare pe foaia de joc va fi trecut Fane Stoenac, așa cum s-a întâmplat și la Satu Mare.

Înainte de luarea acestei decizii, conducerea Minerului nu a divulgat numele antrenorilor pe care i-a avut pe listă, însă s-a vorbit de o listă pe care ar fi fost antrenori locali. În calcul pare să fi fost Gabi Zahiu, Claudiu Mocioi sau chiar Cătălin Trofin, acum antrenor la Jiul Rovinari. Există și surse conform cărora nu doar localnicii au fost printre cei vizați, interesanți pentru cei de la Motru fiind Cosmin Bodea sau Ionel Augustin.

Sursa: Sport în Gorj

Marius ANGHEL 15 Oct. 2013, 11:40 Seria 2
Pe aceeași temă