Minerul Lupeni a început antrenamentele cu 26 de jucători

12 Jan. 2009, 20:24 Seria 2
Minerul Lupeni** a început antrenamentele cu 26 de jucători

Azi, jucătorii echipei de fotbal Minerul Lupeni s-au reunit la stadion sub bagheta antrenorului secund Iosif Rus, cel care a condus primul antrenament din acest an. Au fost prezenți 26 de jucători, trei fiind învoiți de conducere să meargă la școală.

 

„Deocamdată, echipa va efectua antrenamente la teren, apoi va face vizita medicală”, a spus președintele Mihai Basarab. Oficialul a declarat că încă nu s-a stabilit locația unde se se va face cantonamentul de iarnă. „Avem mai multe variante de cantonament și în țară și în străinătate, vom decide funcție de preț”, a  mai adăugat președintele.

 

După antrenament, jucătorii vor avea de trecut mâine o probă de foc: cântarul. „Sper să stea bine cu kilogramele”, a comentat Iosif Rus.

 

De altfel, conducerea a declarat că jucătorii cu kilograme în plus nu vor fi amendați, ci vor fi puși imediat la cură de slăbire.
 

LOTUL DE JUCĂ‚TORI:
 

Portari: Gabriel Ciucă, Dragoș Bănică

Jucători de câmp: Robert Daj, Ionuț Dragomir, Cornel Irina, Răzvan Pocian, Adi Câmpean, Ionuț Murdărea, Cosmin Bar, Dragoș Militaru, Marius Dumitrescu, Bogdan Bozian, Valentin Apostol, Ion Dumitra, Onișor Nicorec, Marius Roman, Daniel Ișfan, Alexandru Vlăduți, Sorin Chițu, Cristian Mihalcea, Ciprian Pescar, Robert Cristian, Cătălin Lumperdean, Cristian Zlate, Ejebitimi Gideon, Andrei Horongozo.

Bogdan Iambor este singurul jucător de care Minerul Lupeni s-a despărțit în această iarnă.

 

„Jucătorul ne-a spus că vrea să plece la o echipă din liga a treia din Oradea, aproape de casa lui și l-am lăsat să plece. Plus că are și o problemă medicală și va fi operat”, au spus oficialii. Bogdan Iambor nu a  stat decât un tur de campionat la Minerul Lupeni.
 

 

Articol scris de Loredana Juglea
 

12 Jan. 2009, 20:24 Seria 2
Pe aceeași temă