Minerii speră la salvare: „Prin multă muncă și cu mai multă atenție”

Marius ANGHEL 17 Dec. 2013, 13:37 Seria 2
Minerii speră la salvare:**

Doi dintre oamenii care au jucat pentru Minerul Motru în prima parte a sezonului au planuri mari pentru retur. Chiar dacă echipa gorjeană mai mult s-a făcut de râs în prima parte, aspirațiile sunt mari pentru retur și play-aut.

Speranța moare ultima

Victor Rada, jucătorul celor de Motru are de gând să continue la echipa gorjeană și în partea a doua. „Eu îmi doresc să continui la Minerul Motru și să scăpăm de la retrogradare. Vreau să avem un parcurs mai bun”, a comentat Victor Rada.

Acesta spune că diferența dintre echipa sa și adversare a fost mare, însă prin forța grupului se poate realiza minunea și motrenii să evite retrogradarea. „Am întâlnit echipe bune, pregătite financiar, chiar suntem supărați că nu am putut să strângem mai multe puncte”, a mai spus Rada.

Supărați și pe ghinion

Un alt jucător al minerilor, căpitanul Dicu este mulțumit că nu s-a accidentat, însă are regrete vizavi ghinionul de a primi goluri decisive. „Personal, sunt mulțumit că nu am avut probleme medicale și că am putut juca toate minutele. Referitor la parcursul echipei, toți suntem supărați. De multe ori s-a întâmplat ca din jumătate de ocazie să luăm gol și să pierdem. Alteori nu am fost concentrați în ultimele minute ale partidei și majoritatea înfrângerilor au fost la limită, după goluri primite pe final. Orice greșeală, oricât de mică a fost, s-a cunoscut”, spune Dicu.

Cât despre aspirațiile din partea a doua, Dicu este încrezător că în urma unei pregătiri bune se poate remedia situația. „Sper ca în meciurile care au mai rămas de disputat din retur și în cele din play-out să ne revenim. Cu o pregătire bună de iarnă, prin multă muncă și cu mai multă atenție, putem avea rezultate mult mai bune. Probabil a contat și faptul că în vară nu am efectuat un cantonament montan”, a mai declarat căpitanul Dicu pentru Liga2.ro.

Marius ANGHEL 17 Dec. 2013, 13:37 Seria 2
Pe aceeași temă