„Minerii” au prins curaj: „Vrem să câștigăm”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Mar. 2014, 18:28 Actualizat: 28 Mar. 2014, 18:29 Seria 2
„Minerii” au prins curaj:  „Vrem să câștigăm”

După egalul de la Arad, Minerul Motru țintește un nou rezultat pozitiv în meciul de sâmbătă cu FC Olt, însă partida se anunță foarte dificilă în condițiile în care mai toți jucătorii care au lipsit până acum sunt în continuare incerți.

„La ce rezultate sunt în seria asta nu știu ce să mai spun. Noi o să jucăm, vrem să câștigăm, nu știu însă dacă și putem. Pentru moral ar fi bună o victorie dacă Slatina termină în play-off. Sper să putem câștiga. Slatina are echipă bună, ne va fi greu”, declară directorul sportiv al motrenilor, Mihai Cernica, despre meciul cu echipa slătineană.

Acesta spune că punctul de la Arad a venit la timp pentru a mai ridica puțin moralul echipei sale, unul care ajunsese foarte jos în ultima vreme: „Pentru moral aveam nevoie de punctul acesta. Ne săturasem de înfrângeri și scoruri mari. Ar fi bine dacă s-ar lega două rezultate pozitive chiar dacă nu știu cât vor conta la final. Ideal ar fi o victorie”.

Dacă despre salvarea de la retrogradare nu mai vorbește nimeni cu speranță, Gabi Zahiu vede în meciurile rămase de disputat un prilej ca tinerii jucători din lotul Minerului să capete experiență și să crească în valoare: „Îmi pare rău că nu am reușit mai mult, căci dacă eram mai atenți poate câștigam la Arad și cine știe cum ne-ar fi ajutat acest rezultat în viitor. În play-out vom avem în continuare o viață grea, fiindcă avem jucători accidentați pe o perioadă îndelungată de timp. Ne jucăm șansa, sperând că vom câștiga măcar trei-patru jucători pentru viitor”, a concluzionat Gabi Zahiu.

Sursa: Sport în Gorj

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Mar. 2014, 18:28 Actualizat: 28 Mar. 2014, 18:29 Seria 2
Pe aceeași temă