Mihali: „Meciul cu Bihor e decisiv!”

07 Nov. 2008, 09:01 Seria 2
Mihali: „Meciul cu Bihor e decisiv!

Mihali spune că, în cazul unui semieșec cu orădenii, situația lui „U” ar deveni foarte dificilă. Fără gol înscris în ultimele două etape, clujenii speră să scuture plasa celor din Bihor și să obțină prima victorie sub comanda lui Gică Mihali. Neînvinși de opt etape, orădenii poposesc mâine pe „Ion Moina” din postura de favoriți. Tehnicianul „studenților” clujeni, Gică Mihali, avertizază că un nou semieșec pe teren propriu ar complica situația echipei pe care o pregătește. „Suntem la un punct de zona fierbinte a clasamentului și avem mare nevoie de puncte. Bihorul este o echipă bună. Au obținut în ultimele opt etape șase victorii și două egaluri, cred că acest lucru spune ceva”, a precizat Mihali, conștient că scaunul lui este în pericol. „Doar rezultatele mă vor ține aici. Abia au trecut două etape și deja au început criticile. Încă nu l-ați cunoscut pe omul și antrenorul Gică Mihali”, a mai zis acesta.

Sfaturi de la Dorinel Munteanu
Actualul antrenor al lui „U“ Cluj păstrează legătura cu Dorinel Munteanu, cu care se încurajează reciproc. „Mai vorbesc cu el, îmi povestește ce face la Steaua, iar eu îi spun ce se întâmplă la Cluj. Când a plecat mi-a spus să nu fac niciun compromis“, a mărturisit Mihali, respingând, în același timp, zvonurile ce spuneau că Dorinel îi alcătuiește echipa. „Sunt simple răutăți. Cum să-mi trimită bilețele cu echipa?“, s-a întrebat el.


Statisticile țin cu „U“

Ardelenii s-au impus în ultimele două întâlniri cu FC Bihor. Cu Adrian Falub antrenor, „U“ învingea cu scorul de 1-0 ambele meciuri în sezonul 2006-2007, la capătul căruia se reușea promovarea în Liga I. „Șepcile roșii“ au capotat ultima oară pe teren propriu în fața bihorenilor în urmă cu trei ani, când gruparea de pe „Ion Moina“ era pregătită de Leo Grozavu.

 

Tunurile pe fosta conducere
Antrenorul ardelenilor, Gică Mihali, este consternat de managementul defectuos al fostei conduceri. El susține că foștii șefi au lăsat un club îngropat în datorii, cu jucători plătiți regește. „Au fost fotbaliști care au primit prime la instalare. Au jucat 2-3 minute, au primit bani pentru asta. Nu s-a procedat bine”, a spus Mihali.

Sunați de Florin Prunea
Directorul de relații internaționale al FRF, Florin Prunea, i-a contactat pe clujeni pentru a-i atenționa asupra datoriei pe care o au de achitat centrului de pregătire de la Mogoșoaia. „Mi-a spus că avem de plătit 60.000 de lei de anul trecut. I-am spus să-l sune pe Doboș, pentru că el răspundea de echipă atunci“, a declarat Gică Mihali.

 

100 de fani bihoreni la Cluj
FC Bihor va fi încurajată sâmbătă, pe „Ion Moina“, în meciul cu „U“, de aproximativ 100 de suporteri. Conducerea clujenilor le-a acordat oaspeților o reducere a biletelor cu 50%, astfel încât aceștia vor plăti 5 lei pentru un tichet. „Rebelii orădeni“ au confecționat pentru această partidă aproximativ 100 de stegulețe.

Cristi JACODI

07 Nov. 2008, 09:01 Seria 2
Pe aceeași temă