„Mi-aș vinde inima, sau un organ, ca echipa să promoveze din nou”

22 Nov. 2011, 14:00 Seria 2

Președintele Gloriei Bistrița a vorbit în emisiunea „Corner”, aseară la As-TV, despre situația în care se află echipa în acest moment, despre banii împrumutați de la soția lui Mircea Sandu și despre datoriile pe care le are către angajați.

Jean Pădureanu a venit la „Corner” fără invitații speciale. A înțeles din prima că bistrițenii au nevoie de mesaje directe din partea lui, nu prin intermediul presei centrale. Și a răspuns la toate întrebările, chiar dacă unele i-au fost incomode. De pildă, întrebat dacă ar mai lua o dată bani împrumut de la Lise Sandu, președintele a răspuns: „Bineînțeles, chiar vineri o să mă duc și o să-i cer o sută de mii” De asemenea, a răspuns tuturor celor care au sunat, deloc puțini pentru o emisiune în direct.

Toate mesajele oamenilor au fost pozitive, de încurajare, spre deosebire de cele care circulă pe internet și sunt în mare negative la adresa Gloriei. Telespectatorii i-au urat succes în demersul lui de a promova echipa în Liga 1, iar președintele i-a asigurat că ar face orice, „chiar mi-aș vinde inima, sau un organ, ca echipa să promoveze din nou”.

Pădureanu le-a dat asigurări și angajaților din club că-și vor primi banii până de sărbători, recunoscând că de când e el conducători nu au fost restanțe salariale atât de mari, de 3-4 luni. „E foarte important să le dau jucătorilor ceva pâna la concedii și o să fac tot ce pot ca să le dau”, a mai spus nea Jean, cu un optimism debordant pentru un om la vârsta și cu problemele lui.

Vezi aici emisiunea de aseară.

Sursa: Sportul Bistrițean

22 Nov. 2011, 14:00 Seria 2
Pe aceeași temă