„Mergem să câștigăm la Juventus”

23 Sep. 2011, 14:37 Seria 2

Sâmbătă dimineață, FC Argeș va juca în deplasare în compania celor de la Juventus București, o dispută contând pentru etapa a VI-a din Liga a II-a la fotbal. Antrenorul argeșenilor, Viorel Dumitrescu, a susținut ieri o conferință de presă în care a vorbit despre partida de sâmbătă, dar și despre confruntarea cu Gloria Bistrița.

„Am făcut o analiză a jocului cu Gloria Bistrița. Am ajuns la concluzia că cei de la Gloria nu au fost cu mult superiori nouă în meciul din runda precedentă. A fost nevoie de trei greșeli făcute de noi pentru a pierde acel meci. Aici s-a făcut diferența în această confruntare. Cei de acolo au arătat ca o echipă din Liga I, știu foarte bine jocul și asta a făcut diferența. Noi am jucat cu multe pase înapoi, pentru că încercam să îi facem să iasă din apărare deoarece știam că sunt rigizi pe acele pozitii, dar nu am reușit acest lucru” a declarat antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

A urmărit jocul celor de la Juventus

Tehnicianul argeșenilor a urmărit jocul celor de la Juventus din Cupa României, împotriva celor de la Rapid București. „Am văzut meciul lor din Cupa României cu cei de la Rapid București. Pot să spun că au un joc bine organizat și se vede de altfel mâna lui Constantin Schumacher. Au și ei mulți jucători tineri, dar suntem optimiști înaintea acestui meci. Înfrângerea cu Gloria Bistrița nu ne-a demoralizat, am comis atunci niște greșeli pe care nu vrem să le mai repetam și ne dorim toate cele trei puncte în meciul de sâmbătă. Cred că va fi un meci bun pentru noi și cum am mai spus, vom trata la victorie orice meci, inclusiv partida de la Juventus București”.

Nu vor fi obosiți după meciul din Cupă

Multă lume ar spune că FC Argeș are un avantaj de pe urma faptului că cei de la Juventus au jucat miercuri seara în Cupa României, dar nu și antrenorul echipei FC Argeș. „Nu se pune problema de oboseală sau că noi vom avea un avantaj de pe urma faptului că ei au jucat miercuri la Rapid. Va fi un meci foarte greu chiar și așa. Nu există noțiunea de oboseală pentru un sportiv, sunt și ei tot jucători tineri și meciul va fi unul disputat. Cei din afară joacă în același ritm și nu se mai plâng. Am impresia că la noi pleacă totul de la mentalitatea noastră care este una prost construită”, a declarat antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

Nu va juca Daniel Ghiță

Antrenorul piteștenilor se confruntă și cu o problemă de lot înaintea partidei de sâmbătă dimineața. „La meciul de la București nu va juca Daniel Ghiță in urma accidentarii suferite in meciul cu Gloria Bistrița . Acesta va efectua un RMN și vom vedea cât va sta. Oricum, sper să primim un răspuns pozitiv pentru noi și să stea cât mai puțin departe de gazon pentru că avem nevoie de experiența unui jucător precum Daniel Ghiță. În aceste condiții la meciul cu Juventus va juca Tudor Cătălin, cel pe care l-am reprofilat pe acest post”, afirma antrenorul echipei alb-violeților.

Sursa: Ziarul Top

23 Sep. 2011, 14:37 Seria 2
Pe aceeași temă