„Mergem la victorie!”

25 Mar. 2009, 11:53 Seria 2

Duminică, liderul FC Unirea Alba Iulia va da piept cu FC Drobeta, echipă aflată pe poziția a cincea a clasamentului, neînvinsă în campionat în calitate de gazdă din 2007, de la revenirea în eșalonul secund, indiferent că și-a disputat partidele considerate acasă la Tr. Severin, Motru sau Vânju Mare.

 

Partida contând pentru etapa a XXII-a va începe la ora 13.00 și va fi transmisă în direct la Sport.ro. Albaiulienii n-au amintiri plăcute de la Vânju Mare, unde au pierdut în noiembrie 2006, cu Mihai Zamfir pe bancă, partida cu modesta CS Building, scor 1-2. Printre jucătorii care s-au aflat atunci în teren se numără mijocașul Călin Cristea (foto) care speră ca acum altul să fie rezultatul derby-ului cu FC Drobeta, care se va disputa tot pe terenul de la Vânju Mare, deoarece severinenii au propriul stadion în renovări.

 

“Va fi un meci foarte dificil, pentru că vom întâlni o echipă puternică, care nu a mai pierdut pe teren propriu de doi ani și care are un lot valoros, însă noi avem un moral foarte bun după ultimele succese și mergem la victorie. E un meci de 6 puncte și cred că dacă îl câștigăm, îi scoatem din lupta pentru promovare. Sper să nu ne dezavantajeze starea proastă a terenului de la Vânju Mare”, a declarat Călin Cristea.

 

În tur, FC Unirea a câștigat la scor confruntarea de la Alba Iulia, cu severinenii. A fost 3-0, golurile uniriștilor fiind realizate de Zăgrean (8, 55), respectiv G. Grozav (38). Cele două combatante sunt despărțite de cinci puncte și patru locuri în clasament.

 

unireafc.ro
 

25 Mar. 2009, 11:53 Seria 2
Pe aceeași temă