„Melcul”, surpriza din autocarul vâlcenilor

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 04 Dec. 2014, 11:02 Seria 2

Atacantul Iosif Melcea este marea surpriză din autocarul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, care pleacă astăzi spre Oradea, acolo unde va întâlni sâmbătă, de la ora 11:00, pe FC Bihor în ultima etapă a Ligii 2 din acest an. După un an și jumătate de calvar, unul dintre cei mai vechi jucători din lotul vâlcenilor, „Melcul”, așa cum este poreclit, a revenit la antrenamentele echipei în urmă cu două luni, a evoluat la „satelitul” care activează în Liga a IV-a și poate reveni sâmbătă pe teren într-un joc oficial.

„Melcea are la antrenamente o determinare ieșită din comun, se vede că își dorește mult să revină, a muncit mult, a jucat serios la echipa a doua. Vreau să îl folosesc în repriza a doua a jocului de la Oradea. Trebuie să i se dea și lui o șansă, cum li s-a dat tuturor. Este un băiat de caracter, este unul dintre jucătorii vechi, a făcut multe pentru club” a spus antrenorul Alex Pelici.

Melcea a jucat ultimul meci oficial în urmă cu un an și jumătate, în iunie 2013, în partida disputată la Drăgășani, Damila – FC Argeș 6-1. Imediat după mutarea echipei în Zăvoi, atacantul s-a accidentat grav într-un amical din acea vară, contra Motrului, după care au urmat două operații efectuate la reputatul medic Ioan Codorean. În octombrie 2013, acesta a suferit prima operație, prin care i s-a introdus o grefă osoasă care să astupe și calcifieze gaura lăsată de un șurub de titan. Apoi, după calcifierea grefei osoase, în februarie 2014, Melcea a suferit a doua intervenție, de refacere a ligamentului.

„Parcă stadionul din Zăvoi este blestemat, au fost mereu mulți accidentați grav” a spus atunci jucătorul, care a mai suferit în urmă cu cinci ani o ruptură de ligamente, tot când evolua la Vâlcea.

Din lotul CSM-ului care pleacă azi spre Oradea lipsesc Vlad Munteanu (suspendat), Samson și Codin (accidentați).

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 04 Dec. 2014, 11:02 Seria 2
Pe aceeași temă