Melcea se va opera de ligamente!

Marius ANGHEL 30 Sep. 2013, 16:05 Seria 2
Melcea** se va opera de ligamente!

Mijlocașul dreapta al CSM Râmnicu Vâlcea, Iosif Melcea a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente încrucișate, va fi operat și va lipsi de pe teren jumătate de an. Deși inițial diagnosticul era mult mai bland, „Melcul” a efectuat săptămâna trecută un nou control la reputatul medic Ioan Codorean de la Spitalul Militar din Capitală, iar verdictul a venit ca un trăznet: ruptură de ligamente.

Astfel, Iosif Melcea va fi operat zilele viitoare de către medicul Codorean și va reveni pe teren abia în primăvară. „Stadionul Zăvoi parcă aduce ghinion, și anul trecut au fost mulți accidentați grav, dar și acuma. Sunt foarte supărat, nu mai reușesc să dorm nici nopțile. Asta este sitauția, o iau de la capăt și sper să prind finalul de campionat, dacă nu, revin de sezonul viitor” a spus Melcea.

Acesta a mai trecut printr-o accidentare asemănătoare în urmă cu patru ani, pe când evolua tot pentru CSM, iar echipa era pregătită de Alin Artimon.

Alți doi jucători din lotul pregătit de Claudiu Niculescu a fost operați în startul acestui sezon tot de ligament, Cucui și Ovidiu Mihai devenind și ei indisponibili pentru o perioadă lungă de timp.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 30 Sep. 2013, 16:05 Seria 2
Pe aceeași temă