Melcea: „Pentru mine publicul vâlcean este unul special”

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 16:02 Seria 2
Melcea:**

Iosif Melcea revine în Zăvoi ca adversar al CSM-ului. Actualul mijlocaș al Damilei Măciuca speră să marcheze și actuala sa echipă să câștige pentru a continua lupta pentru promovare. Jucătorul spune că, pentru el, publicul din Zăvoi e special, apreciind că atunci când a evoluat la CSM Râmnicu Vâlcea a fost mereu încurajat.

„Meciul de joi este unul cu încărcătură emoțională pentru că eu am jucat mai mulți ani la Vâlcea și acolo este un public deosebit. În perioada când am activat în Zăvoi, spectatorii au fost aproape de mine și m-au încurajat permanent, de aceea pentru mine publicul vâlcean este unul special. Mi-aș dori să marchez un gol și să câștigăm. Cred că județul nostru are o tradiție în fotbal și merită să aibă o echipă în Liga I”, a declarat, citat de fcdamila.ro, Iosif Melcea.

Damila oferă transport gratuit pentru meciul din Zăvoi

Pentru meciul de la Râmnicu Vâlcea, conducerea Damilei a anunțat pe site-ul oficial că pune la dispoziția suporterilor din zona Drăgășani mai multe autocare pentru a participa la meciul din Zăvoi, joc ce este programat joi, de la ora 18.00.

Vor fi două locații de unde vor pleca autocarele, respectiv de la Peco Drăgășani, la ora 15:45, și din centrul comunei Măciuca, la ora 15:00. Cei interesați pentru deplasare pot găsi mai multe informații pe site-ul oficial al Damilei.

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 16:02 Seria 2
Pe aceeași temă