Medieșenii stau cu gândul numai la promovare. Muth: „Echipa arată destul de bine. Va fi un campionat frumos”

Marius ANGHEL 07 Aug. 2015, 17:47 Seria 2
Medieșenii stau cu gândul numai la promovare.** Muth:

Fundașul Sergiu Muth (foto) este unul dintre jucătorii pe care Gaz Metan l-a avut în lotul sezonului trecut de Liga 1 și pe care se va baza și în noul campionat al Ligii 2, unul în care obiectivul este promovarea imediată. Fotbalistul de 25 de ani are încredere în noile transferuri realizate de conducătorii medieșeni și spune că noul sezon va și unul frumos, cu multe echipe de tradiție care se vor lupta pentru primul loc.

„Pregătirea decurge bine, acum se stabilesc relațiile de joc, chiar pregătim un antrenament, trasee, multe chestii noi cu care să intrăm în noul sezon. Am rămas din vechea gardă, să zic așa, mai mulți și vrem să promovăm. Noi ne-am montat încă de când am început pregătirea pentru Liga a 2-a, ne pregătim pentru Liga a 2-a și vrem să promovăm. Am jucat cu echipe mai modeste până acum în amicale, dar eu zic că echipa arată destul de bine, mai ales că jucătorii noi s-au acomodat și mai avem trei săptămâni să punem la punct ultimele retușuri. Nu cunoaștem încă echipele să știm cu cine ne batem la promovare, normal, „U” Cluj, echipe de tradiție, FC Brașov, Baia Mare, UTA, cred că va fi un campionat frumos”, a spus Muth la Nova TV.

Florean și Bic cred în promovare

Despre desfășurarea pregătirii și obiectivul Gazului au vorbit și două dintre achizițiile medieșenilor din această vară, Andrei Florean și Ovidiu Bic.

„Am venit la Gaz Metan, o echipă care a retrogradat în Liga 2 și care își dorește imediat promovarea. Cu gândul ăsta am venit și eu, de promovare. Sunt șanse destul de mari, datorită faptului că toți din conducere și toată lumea vorbește despre promovare, toți se gândesc să ajungă cât mai repede în Liga 1. Mă gândesc că și cu jucătorii care au rămas din Liga 1 avem o echipă destul de bună, un antrenor cu experiență și cred că avem șanse destul de mari să promovăm. Nu mă gândesc cu cine ne batem la promovare, eu mă bucur că am venit aici și sper să reușim să ne îndeplinim obiectivul” a spus și Florean.

„Gaz Metan este o echipă foarte bună care a retrogradat din Liga 1 și am venit cu gândul să promovez. Cu siguranță că avem prima șansă, avem un lot foarte bun și, împreună cu stafful și cu toți cei din conducere, o să reușim. Îmi doresc să fac un sezon foarte bun, să contribui la promovarea echipei”, a declarat la rândul său Bic.

Foto: Lucian DANCIU
Video: Nova TV

Marius ANGHEL 07 Aug. 2015, 17:47 Seria 2
Pe aceeași temă