Media salariilor jucătorilor de la Olimpia este de 2.100 de lei

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 13:49 Seria 2
Media salariilor jucătorilor de la Olimpia** este de 2.100 de lei

Prezent la începutul săptămânii în studiourile „Informația TV” la emisiunea Panoramic Sportiv, președintele FC Olimpia, Dan Băbuț a făcut câteva afirmații interesante. Unele le știam și noi, iar altele, legate de activitatea clubului, despre investiții, susținerea financiară de care beneficiază clubul, le-am aflat în premieră.

Astfel, am aflat de la Dan Băbuț că Olimpia are cel mai mic buget dintre cele 12 echipe din a doua serie a Ligii a II-a. La ce sumă se ridică bugetul nu am aflat, dar știm că este „cel mai mic”. Apoi, dumnealui a infirmat zvonurile cum că în lot ar fi 3-4 jucători cu salarii de peste 100 de milioane de lei vechi.

„Media salariilor la Olimpia este de 2.100 lei și niciun jucător nu se apropie de un salariu de 10.000 de lei lunar” a spus Dan Băbuț. După părerea noastră, 2100 de lei nu reprezintă un salariu prea mare, ba dimpotrivă, este unul mic, pentru o echipă de Liga II-a. Sigur, veniturile pot fi rotunjite prin încasarea unor prime de joc. Dar primele trebuiesc câștigate.

Tot Dan Băbuț ne-a dat garanții că miercuri cel târziu vor începe lucările de instalare a scaunelor din plastic în tribuna A și că vor fi schimbate porțile. Din păcate nici vorbă de scaune la stadion. Cică ele ar fi ajuns la Satu Mare dar nu și la stadion iar instalarea lor ar putea să înceapă joi. De altfel, muncitorii prezenți la stadion lucrau tocmai la finisarea zonei în care vor fi instalate scaunele de culoare galbenă și albastră. Numai să fie gata totul la timp pentru că abonamentele au fost vândute pentru zona cu scaune.

În ce privește porțile, noul regulament prevede ca barele să fie din aluminiu și nu lemn sau fontă. Cadrele de aluminiu, adică barele orizontale și stâlpii verticali, au ajuns deja la Satu Mare iar în cursul după amiezii de miercuri s-a lucrat la instalarea lor.

Altfel, după antrenamentul de astăzi, jucătorii vor intra în cantonament pentru a pregăti meciul de sâmbătă cu FCU Craiova. În cantonament, în funcție de starea de sănătate a unora, vor intra 22 sau 23 de jucători plus antrenorii grupării sătmărene.

Despre arbitrii întâlnirii nu am aflat încă nimic, dar FRF a comunicat numele observatorilor de joc din Liga II, meciul de la Satu Mare urmând să fie supervizat de Valer Vancea din Oradea.

Sursa: Informația Zilei

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 13:49 Seria 2
Pe aceeași temă