„Meciul cu UTA nu e decisiv pentru promovare”

28 Oct. 2008, 11:04 Seria 2
„Meciul cu UTA nu e decisiv pentru promovare

Fundașul celor de la CSM Rm. V\lcea, sârbul Nenad Kutlacik (27 ani) vrea să calce pe urmele conaționalilor săi Vidakovic și N.Jovanovic, pe care Vâlcea i-a propulsat recent în Liga I. Împrumutat în vară de Pandurii Tg.Jiu în Zăvoi, sârbul Kutlacik s-a impus la Rm. Vâlcea, devenind unul dintre jucătorii de bază ai defensivei CSM-ului. Venit în România în urmă cu aproape doi ani de la Partizan Belgrad, unde l-a avut ca antrenor ce celebrul Lothar Mattheus, Kutlacik vorbește deja fluent limba română. Mai întâi, Pandurii l-a împrumutat în Liga III-a, la Motru, unde a jucat un an, apoi, din această vară, sârbul a ajuns în Zăvoi.

Obiectivul nostru este dacă se poate, să promovăm. La început, a fost mai greu pentru că eram mulți jucători noi-veniți, dar acum echipa și-a intrat în formă și totul este în regulă. Îmi doresc să joc și eu în Liga I, cine nu își dorește asta? Îi cunosc pe Vidakovic și Jovanovic, cu primul sunt prieten bun, știu că ei au jucat la Rm. Vâlcea și au ajuns în Liga I. Important este să joc bine la CSM și echipa să aibă rezultate bune” spune Nenad Kutlacik, care a jucat titular în 10 din cele 11 meciuri disputate de CSM în acest sezon în Liga a II-a..

Sârbul își pune speranțe mari în meciul de mâine cu UTA, la Arad, din etapa a 12-a a Seriei B2. „Partida este grea, ca fiecare meci în acest campionat, dar noi vrem să câștigăm. UTA a fost în Liga I și vrea să promoveze din nou, dar și noi avem o echipă extraordinar de bună, suntem pregătiți de acel meci și putem învinge. Meciul cu UTA nu este decisiv pentru promovare, clasamentul este foarte strâns, eu nu am mai văzut niciodată așa ceva, locurile 1-13 să fie despărțite de doar șase puncte. Apoi, sunt surprize mari în fiecare etapă, fiecare meci este imprevizibil” crede sârbul.

Articol de Adi GEORGESCU

28 Oct. 2008, 11:04 Seria 2
Pe aceeași temă