Meciul cu Șoimii, vital pentru FC Brașov. „Nu putem irosi șansa de a ne califica în play-off. Presiunea va fi uriașă pe noi”

Marius ANGHEL 31 Mar. 2016, 12:04 Seria 2

Mai sunt doar două zile până la meciul cu Șoimii Pâncota, unul de totul sau nimic pentru „stegari”. Miza este uriașă! O victorie în fața arădenilor asigură calificarea în play-off, unde totul este posibil. Pentru a mai detensiona atmosfera înaintea meciului cu Șoimii Pâncota, antrenorul Adrian Szabo și-a dus jucătorii miercuri la Paradisul Acvatic, pentru refacere. „Este cel mai important meci pentru FC Brașov. Având și suportul fanilor, putem să câștigăm acest meci vital pentru club”, a spus Szabo.

„Astfel de meciuri se joacă într-o tensiune fantastică”

Și jucătorii sunt conectați la miza jocului de sâmbătă. „Ne-am chinuit să ajungem aici, astfel că nu putem irosi șansa de a ne califica în play-off. Presiunea va fi uriașă pe noi, dar trebuie să dăm totul pe teren. Astfel de meciuri se joacă într-o tensiune fantastică și cine e mai puternic din punct de vedere psihic va avea de câștigat. Nu-i subestimăm pe cei de la Șoimii Pâncota, ei vor veni la Brașov deciși să obțină un rezultat bun asta și pentru că, probabil, vor fi motivați de alte echipe. Noi jucăm acasă, jucăm pentru noi, pentru fani și pentru club. Este în joc și viitorul nostru ca fotbaliști”, spun jucătorii brașoveni.

Fanii sună adunarea, fostele glorii răspund prezent!

Pentru meciul de sâmbătă, fanii brașoveni s-au mobilizat pe rețelele de socializare unde și-au manifestat intenția ca la meciul cu Șoimii Pâncota să strângă bani pentru fotbaliști! „Fiecare suporter care dorește poate dona o sumă de bani pentru echipa noastră de suflet. Jucătorii și-au făcut datoria în aceste condiții grele, este timpul să-i ajutăm și noi. Haideți la meciul cu Șoimii Pâncota, băieții au nevoie de noi”, este mesajul fanilor.

Și fostele glorii ale clubului și-au anunțat prezența la meciul de sâmbătă. Astfel, Gabi Stan, Marian Ivan, Daniel Isăilă, Adrian Hîrlab sau Laszlo Balint vor fi prezenți în tribune la meciul cu Pâncota. „Voi fi pe stadion la meciul cu Șoimii Pâncota și voi sta la tribuna a 2-a. Sunt convins că băieții vor câștiga meciul și vor ajunge în play-off”, a spus Gabi Stan. „Voi veni la acest meci extrem de important pentru viitorul clubului”, a spus și Daniel Isăilă, antrenorul secund al echipei naționale.

S-au pus în vânzare biletele

La solicitarea suporterilor, oficialii lui FC Brașov au decis să pună în vânzare mai repede biletele pentru meciul cu Șoimii. Prețul biletelor a rămas neschimbat: 5 lei la peluză, tribuna I și a II-a, 10 lei la sectoarele acoperite și 50 de lei la tribuna oficială. Biletele se pot achiziționa până sâmbătă de la magazinul oficial al clubului situat pe aleea pietonală din Complexul Carrefour.

Meciul FC Brașov – Șoimii Pâncota, contînd pentru etapa a 26-a din Seria a II-a, se va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, pe Stadionul Tineretului.

Își depun dosarul de licențiere pentru Liga 1

Chiar dacă până la meciul de sâmbătă, FC Brașov nu are asigurată prezența în play-off, oficialii clubului au lucrat la dosarul de licențiere pe care îl vor depune astăzi la Federația Română de Fotbal. „Stăm destul de bine la multe puncte din dosar, dar este adevărat că sunt și probleme la partea financiară, unde situația este mai delicată. Joi vom depune dosarul, apoi vom primi notificări de la FRF și vom avea timp să-l completăm cu toate documentele până pe 6 mai”, a declarat Irinel Manta, responsabilul cu licențierea la FC Brașov.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 31 Mar. 2016, 12:04 Seria 2
Pe aceeași temă