Meciul cu ACS Poli nu-i trezește sentimente lui Nuno Claro: „Nu mă motivează în plus. Putem câștiga”

Marius ANGHEL 25 Mar. 2015, 13:55 Seria 2

FC Olt a trecut peste eșecul cu Metalul Reșița, scor 2-3, în ultimele două runde dovedind în continuare că traversează o perioadă bună din punct de vedere sportiv. Săptămâna trecută, miercuri și sâmbătă, slătinenii s-au impus în jocurile în fața echipelor FC Bihor și Olimpia Satu Mare, 2-0 și 2-1, iar în ultima etapă a returului au șansa să urce pe poziția secundă a Seriei a II-a. Momentan sunt pe locul 3, la trei puncte în spatele Metalului Reșița, însă cu o victorie sâmbătă pe teren propriu vor urca o poziție, profitând și de faptul că rosso-nerii vor sta.

Totuși, jucătorii echipei oltene nu au un meci ușor, chiar dacă „acasă” nu au pierdut niciun joc în acest sezon. Liderul ACS Poli vine la Slatina cu gândul unei noi victorii care să nu le permită adversarilor să se apropie de ei chiar înainte de startul play-off-ului. Un eventual succes al gazdelor i-ar apropia la cinci puncte de timișoreni, distanță la care se află în acest moment și Metalul Reșița.

În lotul echipei pregătite de Dan Oprescu se află și un jucător care sezonul trecut evolua pentru ACS Poli, adversarul de sâmbătă. Goalkeeper-ul slătinenilor Nuno Claro (38 de ani), devenit între timp și antrenor cu portarii, nu are resentimente față de fosta sa echipă și consideră că FC Olt se poate impune în fața liderului.

„Întâlnim Timișoara, echipa de pe prima poziție și va fi un meci foarte dificil. Până acum am făcut meciuri bune și sperăm să continuăm în același fel și împotriva lor. Avem patru victorii și o singura înfrângere și cred că putem câștiga și cu Timișoara. Când intrăm pe teren ne dorim să câștigăm fiecare meci. Întâlnim echipa de pe prima poziție, o formație foarte bună, dar suntem pregătiți pentru orice se va întâmpla. Este adevărat că o victorie obținută în acest joc ne-ar duce pe poziția secundă. Gândul nostru este să urcăm cât mai sus posibil. Chiar dacă am jucat la Timișoara, nu este un meci care mă motivează în plus, va fi un meci normal. Nu are nicio semnificație, va fi un meci ca toate celelalte”, a precizat Nuno Claro pentru Gazeta nouă.

30 de meciuri a evoluat Nuno Claro pentru ACS Poli în sezonul în care timișorenii au jucat în Liga 1, sezonul 2013-2014. Portughezul a mai îmbrăcat tricoul echipei CFR Cluj în țara noastră, formație care i-a adus în palmares trei titluri de campion, trei cupe ale României și o supercupă.

FC Olt și ACS Poli Timișoara vor juca sâmbătă, de la ora 11:00, la Slatina, în ultima etapă a returului Ligii 2. O victorie a oltenilor poate relansa lupta pentru promovare din play-off, altfel bănățenii se vor distanța și mai mult față de urmăritoare.

În tur, la Timișoara, FC Olt pierdea cu 3-0. ACS Poli înscria prin Pedro Henrique (24), Ovidiu Popescu (45+1) și Gabriel Cânu (50).

Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 25 Mar. 2015, 13:55 Seria 2
Pe aceeași temă