Matei: „Sunt regrete pentru că nu am venit cu toate cele trei puncte”

Marius ANGHEL 24 Apr. 2013, 16:41 Seria 2
Matei:** „Sunt regrete pentru că nu am venit cu toate cele trei puncte

Titular în ultimele meciuri, atacantul celor de la FC Olt Slatina, Marius Matei, ar fi putut fi eroul partidei cu CS Mioveni, încheiată cu scorul de 2-2. „Vârful” de 29 de ani a marcat golul ce a readus echipa în avantaj, însă a fost protagonistul unei ratări imense, irosind șansa de a aduce toate cele trei puncte în tabăra slătineană.

Doi dintre jucătorii sosiți în iarnă au marcat, în meciul cu CS Mioveni, primele goluri în tricoul echipei slătinene. Dragoș Firțulescu a deschis scorul, în timp ce atacantul Marius Matei a readus echipa la conducere pe tabela de marcaj. „Vârful” echipei slătinene a mai avut o bară, dar și o ocazie enormă de a decide soarta întâlnirii, însă a ratat inexplicabil, cu poarta goală, în minutele de prelungire.

„Sunt regrete pentru că nu am venit cu toate cele trei puncte. Nu pot spune că e ratarea carierei, dacă ne uităm pe DVD, faza nu a fost atât de simplă, e o ratare mare, dar mergem mai departe. Îmi pare rău pentru că suntem în subsolul clasamentului, de-asta m-a apăsat mai mult această ratare. Într-adevăr, am și înscris, mă bucură acest gol, sper să-mi ajut cât mai mult echipa, mi-aș dori să înscriu la fiecare meci, dar dacă nu o fac eu, m-aș bucura pentru oricare dintre colegii mei, pentru că important este să câștige echipa”, a declarat atacantul Marius Matei.

„Cu puncte poți veni de oriunde”

Slătinenii luptă să iasă din subsolul clasamentului, iar în meciurile cu ACS Poli Timișoara și CS Mioveni au fost aproape de a obține victorii. Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Marius Matei, consideră că ultimul loc poate fi evitat, iar pentru asta au mare nevoie de un prim succes care să le dea moral.

„Cu puncte poți veni de oriunde, noi suntem pe ultimul loc și am fost, aproape la toate capitolele, peste adversari în meciurile cu Poli și Mioveni. Poate ne-a lipsit și experiența, nu am reușit să ținem puțin de minge, poate și șansa. Vizavi de meciul cu Corona Brașov, noi ne ducem acolo să luăm puncte, chiar dacă sunt pe primul loc. Putem ieși din această situație, dar trebuie să câștigăm, să nu mai pierdem puncte, pentru că dacă vom lega câteva rezultate pozitive, putem recupera din diferență, altfel va fi greu”, a mai spus atacantul celor de la FC Olt Slatina.

Marius Matei a evoluat, în tur, la formația Farul Constanța. Acesta a mai trecut pe la FC Vaslui, Oțelul Galați sau FC Botoșani.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 24 Apr. 2013, 16:41 Seria 2
Pe aceeași temă