„Masacru în Țara Lupilor Getici!”

24 Aug. 2009, 16:58 Seria 2

 

“Cea mai lungă deplasare din istoria Fortunei s-a încheiat cu un dezastru. În reședința județului Vâlcea, teritoriu numit de unii autori Țara Lupilor Getici, «Dacii liberi» ai Covaciului s-au făcut de râs”, notează siteul oficial al micuței grupări.

 

Fortuna Covaci a pierdut sâmbătă cu 6-1 în prima sa deplasare din Liga a II-a la Râmnicu Vâlcea, cu CSM.


“Sigur că adversarul a fost unul dintre cele mai bune cluburi ale seriei, dar scorul și maniera trebuie să fie un mare semnal de alarmă pentru jucători.
Și armata romană, atunci când Traian a invadat din nou Dacia, în 105 d.Hr., era mult superioară, din toate punctele de vedere. Dar dacii au luptat eroic și au rezistat pe metereze. Iar Decebal, decât să cunoască rușinea prizionieratului, și-a luat viața!”
, se arată în încheierea apoteotică a articolului de pe www.fortuna-covaci.ro.

 

Mâine în Cupă la Becicherecu Mic

Fortuna Covaci va juca mâine în faza a V-a a Cupei României cu Mama Mia, partida se va disputa la Becicherecu Mic de la ora 17:30. Fosta colegă de serie a Fortunei a trecut în faza premergătoare a competiției de FC Timișoara II cu 2-1 pe teren propriu. Deși au declarat că doresc să ajungă cât mai sus în competiție, covăcenii vor folosi jucători care au evoluat mai puțin în campionat, pregătirea meciurilor din Liga a II-a fiind prioritară.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI

24 Aug. 2009, 16:58 Seria 2
Pe aceeași temă