Marțian va fi noul patron al „Bătrânei Doamne”!

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 11:17 Seria 2
Marțian** va fi noul patron al „Bătrânei Doamne

După o vară în care întreg Aradul fotbalistic i-a căutat în coarne lui Giovanni Catanzariti, implorându-l să declanșeze insolvența la UTA și – eventual – să lase mai apoi clubul în mâna lui Marius Țucudean și clubului Atletico, totul s-a rezolvat în favoarea lui Adrian Marțian. Angajându-l pe Dan Idita, cel mai meseriaș avocat din lumea sportului, dejeanul a deprins o acțiune de tip blitzkrieg, ce s-a finalizat aseară cu preluarea clubului din mâna italianului.

Aflând opinia Finanțelor și anume că datoria de 230 de mii de euro a UTA-ei SA trebuie achitată, oamenii lui Marțian l-ar fi convins pe acesta să-și ia angajamentul că va scoate din buzunar acești bani. Catanzariti a cedat și el în fața acestei promisiuni și, în jurul orei 18,30, și-a dat acordul verbal să-i ofere putere totală prietenului lui Mutu în Calea Aurel Vlaicu.

„Negocierile s-au încheiat în favoarea domnului Marțian, care va deveni noul patron al UTA-ei. Pregătim actele ce se vor semna în cel mai scurt timp. Ceea ce vă mai pot spune este că domnul Marțian s-a angajat să numească azi-mâine un antrenor, dar și să definitiveze rapid un lot de jucători”, ne-a mărturisit Iulian Zaharia avocatul lui Giovanni Catanzariti.

Teoretic, de astăzi Adrian Marțian ar trebui să înceapă să bage din nou bani la clubul pe care se laudă că-l patronează din iarnă, dar în care a investit doar până în luna aprilie a acestui an. Sau mai există și varianta ca în momentul în care se vede cu sceptrul de președinte în mână, dejeanul să scoată la vânzare cea mai titrată grupare din Provincie.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 11:17 Seria 2
Pe aceeași temă