Marțian reacționează după ziua caldă: „Ori vând echipa, ori o mut în alt oraș!”

Marius ANGHEL 09 Nov. 2013, 21:05 Seria 2
Marțian reacționează după ziua caldă:** „Ori vând echipa, ori o mut în alt oraș!

Înjurăturile galeriei „textiliste” nu l-au lăsat rece pe Adrian Marțian. Patronul arădenilor chiar a picat prost în fața invitaților de la tribuna oficială și pare mai decis ca oricând să și facă ceva pentru a nu mai ajunge în această situație. Tocmai de aceea, dejeanul le lansează o provocare arădenilor sau altor personane interesate de preluarea Campioanei Provinciei.

„Nu merit așa ceva din partea unor oameni care nu știu ce înseamnă o investiție în fotbal. Cum să mă facă pe mine coate goale niște oameni care mai trebuie să trăiască 200 de ani ca să ajungă la nivelul meu? Am auzit că cel mai vocal era Colin, pentru care cea mai mare realizare este că are un Pub. Păi, eu îmi fac 100 de Pub-uri, dar asta îmi dă dreptul să înjur alți oameni, care mai și fac eforturi pentru echipa mea de suflet? M-am decis. Am înțeles că niște italieni sunt interesați de club, îi aștept la discuții. Pe ei, sau pe marii arădeni care mă critică sau îmi dau sfaturi. Am investit 500 de mii de euro la UTA, vreau 400 de mii înapoi. Eventual și în rate, depinde cui vând. Altfel, mut echipa în alt oraș. Sunt în discuții cu două-trei primării, una chiar îmi dă 1 miliard de lei vechi pe lună pentru club. Avocații mi-au spus că palmaresul și culorile nu ne pot fi luate atât de ușor de suporteri. Dar și dacă ni le iau, care e problema? O să jucăm în galben-verde, iar UTA va rămâne cu loc în Liga a 6-a”, a afirmat patronul „alb-roșiilor”.

Până una alta, însă, Marțian insistă cu demiterea lui Eugen Trică, pe care-l consideră istorie la UTA. „L-am sunat pe marele nostru antrenor ca să ne vedem după meci, însă nu mi-a răspuns la telefon. Nu e nicio problemă, actele de demitere sunt făcute ca la carte de administratorul judiciar, el nu se poate opune. Nu se poate juca cu un club aflat în insolvență, l-aș sfătui să nu mai facă valuri. Echipa se va prezenta la antrenament duminică dimineața cu un nou antrenor. Jucătorii care nu vor respecta programul vor suporta consecințele, vor fi suspendați de club. De fapt, toți cei care vor să plece după Trică sunt liberi să o facă. Îi ajut chiar eu la bagaje. Să se înțeleagă, Trică trebuie să plece pentru că echipa e pe locul 11 și fiindcă nu are caracter. A luat trei salarii în avans și nu mai recunoaște”, a adăugat șeful arădenilor, care a plecat la Cluj imediat după ultimul fluier al partidei de sâmbătă dimineață, 1-3 cu Metalul Reșița.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Nov. 2013, 21:05 Seria 2
Pe aceeași temă