Marțian rămâne tare în gură și amenință cu distrugerea clubului

Marius ANGHEL 12 Dec. 2013, 15:08 Seria 2
Marțian rămâne tare în gură** și amenință cu distrugerea clubului

Fără bodzguaryi, avocați și mașini scumpe la ușa clubului din Calea Aurel Vlaicu, Adrian Marțian și-a scăzut mult cota, a punctat negativ la capitolul imagine. Putere efectivă la UTA nu mai are de pe 20 noiembrie, deși el își pune mari speranțe în ceea ce va spune judecătorul sindic mâine cu privire la creanța lui Giovanni Catanzariti, pe care și-o atribuie pe povești.

Astăzi, la ședința Comitetului de Creditori, Marțian se dădea încă „zmeu”. Pe scurt, în momentul în care va fi „uns” creditor majoritar (ceea ce nu are cum să se întâmple decât dacă legea nu mai e lege), dejeanul susține că va face legea la UTA. „Ne spunea că e conștient că banii investiți la Arad îi va pierde, dar că în contul lor ne va distruge. El zice că ia creanța de la Giovanni și va fi șef. L-am lăsat să vorbească…”, ne mărturisea Dan Proca, unul dintre membrii Comitetului Director al clubului „textilist” și președintele Suporter Club UTA.

Tot „prietenul lui Mutu” a mai încercat și o a doua cale. Le-a propus lui Dan Proca și Dorin Stana să le achite creanțele și, implicit, să-i scoată din Comitetul Creditorilor cu intenția de a-și face el majoritatea. „Era nemulțumit de faptul că suporterii, reprezentați de mine, iau decizii la club având 1% din creanțe. L-am corectat, avem doar 0,01. Și i-am mai spus că nu are el bani de creanța noastră pentru simplul fapt că nu e de vânzare. Va fi doar după ce achită datoriile la Stat și angajați și-și asumă un plan de reorganizare”, a mai spus Proca.

Marțian mai are pregătită și echipa cu care, chipurile, va conduce UTA. Și astăzi l-a adus după el pe Cătălin Barbu, de la care a și învățat deja ceva: să semneze fiecare pagină a unui proces verbal de ședință!?

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 12 Dec. 2013, 15:08 Seria 2
Pe aceeași temă