Marțian nu-i iartă pe „renegații” de la Mioveni: „Trebuie plătiți, indiferent că dansează, se plimbă sau chiar se antrenează”

Marius ANGHEL 28 Mar. 2013, 16:08 Seria 2
Marțian nu-i iartă pe

Chiar dacă nu au fost excluși din lot, cei trei utiști puși la zid după prestația de la Mioveni nu par a avea zile ușoare la Arad. Adrian Marțian și-a manifestat din nou dezamăgirea față jocul lui Dan Matei, Cornel Ene și Alex Capătă în disputa din județul Argeș, dar merge pe mâna lui Adrian Falub, care consideră că are nevoie de toți fotbaliștii din lot până în vară.

„Ei sunt jucătorii UTA-ei și trebuie plătiți, indiferent că dansează, se plimbă sau chiar se antrenează. E responsabilitatea antrenorului. Dacă el consideră că mai are nevoie de vreunul dintre să-i bage în teren. Dacă nu, vom evolua cu alți jucători pe care domnul Falub îi consideră mai în formă. Dacă ar fi avut o evoluție foarte bună la Mioveni, credeți că mai spuneam ceva de ei? Dar când joci cum joci, când ratezi așa cum a făcut-o Capătă sau greșești în apărare, ce pot să mai spun?”, s-a exprimat patronul grupării arădene.

Acesta a avut o replică tăioasă și când a fost întrebat dacă Alex Capătă și-a revenit după accidentarea acuzată la începutul săptămânii: „Capătă? Cine e Capătă? L-am lăudat după un meci amical, dar mi s-a atras atenția imediat că el e bun în amicale, dar nebun în oficiale…”

De partea cealaltă, Adrian Falub i-a luat apărarea veteranului Dan Matei: „Trebuie să se înțeleagă un lucru. Matei a făcut un meci foarte prost la Mioveni, dar el este un jucător care trăiește din pregătirea fizică. Dacă nu e la parametri buni, el nu poate juca, pentru că are nevoie de forță fizică. Un jucător tehnic poate să îți rezolve o fază cu o pasă, un șut, dar Matei are nevoie de putere și forță. Iar după ce stai trei luni de zile fără antrenament, nu ai cum să ai aceste lucruri. Așa că, Matei atâta timp cât nu va fi bine din punct de vedere fizic, va juca slab”, a menționat Falub, moment în care Marțian a replicat: „Să sperăm că nu va mai juca slab pentru noi …”

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 28 Mar. 2013, 16:08 Seria 2
Pe aceeași temă