Marțian e conștient că nu are suporterii de partea sa, dar speră ca aceștia să susțină echipa

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 15:03 Seria 2
Marțian e conștient că nu are suporterii de partea sa,** dar speră ca aceștia să susțină echipa

Astăzi pare a fi, în sfârșit, ziua clarificărilor la UTA. Avocații lui Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti lucrează la actele prin care primul va deveni acționar majoritar al Bătrânei Doamne. Totul se petrece după ce Finanțele au acceptat garanția pentru reeșalonarea datoriilor, astfel că Marțian se pregătește să preia Campioana Provinciei. „Astăzi ar trebui să se semneze și actele, avocații sunt acum în discuții, apoi ne vedem la club. În proporție de 101%, sunt patronul UTA-ei. Trebuie să ne mișcăm repede și să îi dăm drumul, pornim la război”, este anunțul triumfător al „Împăratului”.

Întrebat dacă nu îl deranjează opoziția suporterilor sau faptul că pe stadion joacă o altă echipă, Marțian crede că lucrurile se vor rezolva: „Fanii vor înțelege și ei proiectul meu, că vreau doar binele acestui club. Nu am pretenția să fie alături de mine, ei trebuie și mă aștept să susțină echipa. Cu toții vrem ca UTA să meargă bine. Cu autoritățile totul este ok, relațiile sunt bune. Nu mă deranjează că pe stadion joacă o altă echipă, cu cât mai multe competiții, cu atât mai bine”, mai spune Marțian.

Întrebat când se vor plăti primii bani la echipă sau măcar o parte a restanțelor, omul de afaceri clujean a spus că „timpul le rezolvă pe toate, o să fie bine. De astăzi, echipa își reia pregătirile, va avea un nou antrenor, pe care îl vom anunța azi, dar mai încolo. Avem și câțiva jucători noi, trei columbieni, ceva argentinieni, vine și un portar de la Ajaccio. Lotul va fi definitivat săptămâna viitoare.”

Fără a fi prea concret, dar la fel de optimist, Marțian își vede visul îndeplinit, acela de a avea puteri depline în Calea Aurel Vlaicu. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare, pentru că UTA este presată de timp, iar problemele de la club nu vor dispărea sunt departe de a fi rezolvate.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 15:03 Seria 2
Pe aceeași temă