Marțian a intrat în vestiarul UTA-ei pentru clarifica raportul de forțe: „Eu sunt șeful, deciziile mele vor fi respectate!”

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 13:46 Seria 2
Marțian a intrat în vestiarul UTA-ei pentru clarifica raportul de forțe:** „Eu sunt șeful, deciziile mele vor fi respectate!

După eșecul cu Olimpia Satu Mare, patronul „alb-roșiilor” a stat departe de echipă și antrenorul Eugen Trică, pe care – însă – l-a atacat din nou în presă pentru unele alegeri tehnico-tactice, însă marți a intrat din nou în miezul problemei. La finalul amicalului pierdut de „alb-roșii” cu 3-0 în favoarea Ineului, Adrian Marțian a convocat o ședință în vestiarul UTA-ei, clarificând, susține el, unele aspecte ce l-au nemulțumit în utimele zile.

În primul rând, dejeanul le-a reamintit antrenorilor și jucătorilor că el e șeful absolut, iar deciziile sale vor fi respectate fără comentarii de acum înainte. După cum se știe, Marțian dorea să renunțe la Marcu și Apostu după eșecul cu sătmărenii, însă jucătorii și antrenorii au făcut scut în fața lor, Trică chiar afirmând că hotărârile în vestiar le ia doar el. Dar, raportul de forțe se pare că s-a modificat după ziua de ieri. „Nu m-am întâlnit cu jucătorii fiindcă m-a deranjat înfrângerea cu Ineul, ci pentru că aveam de clarificat niște lucruri. Am înțeles că vestiarul s-a unit și s-a opus unei decizii luate de mine, când acest vestiar trebuia unit și să câștige cu Satu Mare, sau măcar să joace fotbal, nu să bubuie mingile în față tot meciul. Le-am spus clar că dacă eu decid că pleacă Ceaușu, Trică, Apostu sau oricare altcineva, așa va fi. Nimeni nu-mi va contesta hotărârile. Neagu a încercat să ciripească ceva, dar i-am spus să-și amintească ce a făcut bun pentru echipă sâmbătă seara. Hai că se mai întâmplă să-ți dai un autogol când vrei să respingi o minge, dar să nu dai o pasă, sau o centrare bună tot meciul e altceva”, a punctat Marțian.

Până una alta, șeful „textiliștilor”, care astăzi a împlinit 42 de ani așteaptă un cadou din partea echipei la Mioveni. „Nu vreau să cred că vestiarul mi-a făcut cadou înfrângerea cu Olimpia Satu Mare, aștept să se țină de promisiune și să câștige etapa următoare. Au spus că sunt uniți, că vor strânge rândurile și-și vor reveni la Mioveni, vor ieși la liman. Aștept să se întâmple asta și mai aștept ceva. De acum înainte, un fotbalist care nu se simte bine pe un alt post pe care-l pune antrenorul să joace și nu-i spune acestuia acest lucru va fi direct răspunzător pentru o eventuală evoluție slabă. Nu mai vreau să-mi fie mie rușine pentru felul cum joacă ei și pentru rezultatele proaste. Nu e posibil ca un club ca UTA să fie pe ultimul loc în clasament”, a mai punctat Adrian Marțian.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 13:46 Seria 2
Pe aceeași temă