Pintilie rămâne șeful AJF Vâlcea. Candidatura lui Comănescu a fost acceptată, însă, mai apoi, arbitrul și-a pierdut susținerea

Pintilie rămâne șeful AJF Vâlcea.** Candidatura lui Comănescu a fost acceptată, însă, mai apoi, arbitrul și-a pierdut susținerea

Fostul fotbalist al Chimiei, Constantin Pintilie, a fost reales pentru a treia oară în fruntea AJF Vâlcea, câștigând la vot duelul cu contracandidatul Adrian Comănescu.

Întrunită astăzi, 28 februarie, Adunarea Generală a AJF Vâlcea a fost prezidată de vicepreședintele FRF Octavian Goga și a durat peste patru ore.

Inițial, membrii Adunării Generale au votat secret pentru trecerea pe ordinea de zi și pentru aprobarea candidaturii lui Adrian Comănescu pentru postul de președinte. Dacă candidatura lui Comănescu ar fi fost respinsă, alegerile ar fi fost ilegale, conform deciziei Judecătoriei Vâlcea. Astfel, membrii AJF au fost de acord cu candidatura arbitrului Comănescu, cu 42 de voturi pentru, 27 contra și 2 abțineri.

Ulterior, însă, când s-a trecut la votul direct pentru cei doi candidați, scorul s-a inversat. Constantin Pintilie l-a învins pe Comănescu, cu scorul de 44 la 27, semn că unii dintre membrii afiliați au votat pentru acceptarea candidaturii arbitrului, doar pentru ca Adunarea Generală să fie în legalitate.

De asemenea, cele două posturi de vicepreședinte al AJF au revenit lui Daniel Demetrescu (49 voturi) și lui Nicolae Chiriță (32 voturi). Grigore Tomoioagă e pierdut funcția de vicepreședinte pentru doar un vot, acesta cumulând 31 de voturi!

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă