Marius Popescu: „Arbitrajul a fost mult sub nivelul jocului. Așa nu putem progresa”

Marius Popescu:**
  • Antrenorul lui U Cluj a acuzat arbitrajul, după partida cu UTA Bătrâna Doamna.
  • Arădenii s-au declarat nemulțumiți de jocul prestart, în ciuda victoriei de pe Cluj Arena.

 

Tehnicianului lui U Cluj a fost extrem de supărat pe maniera de arbitraj, după înfrângerea suferită în partida cu UTA. Popescu s-a certat și în timpul jocului cu arbitrii, reprosându-le câteva faulturi și cartonașe, care în opinia sa nu au fost acordate în favoarea echipei sale. În ciuda înfrângerii, antrenorul și-a lăudat. „Nu vreau să-i laud prea mult pe ai mei, dar ei s-au descurcat foarte bine. A fost o singură sincopă la acea fază fixă și am primit un gol. Am avut ocazii, am controlat meciul, e mare păcat. Despre arbitraj nu vreau să vorbesc eu prea mult, dar a fost mult sub nivelul jocului, așa nu putem progresa niciodată. A fost minutul 21 , apoi încă un henț clar la final, nu se poate așa ceva! Plus maniera asta de a conduce, cu faze similare de joc judecate diferit. Dar asta este, încercăm să creștem, aici poate fi un proiect foarte sănătos dacă se găsesc puține resurse financiare”, a declarat antrenorul Universității.

Nagy: „Nu sunt mulțumit de joc”

Antrenorul oaspeților și-a criticat în schimb jucătorii pentru jocul prestart, chiar dacă echipa sa a fost cea care s-a impus. ” Nu sunt mulțumit de joc, sunt foarte mulțumit pentru cele trei puncte. Universitatea are un antrenor pe care îl cunosc foarte bine, știu ce le transmite fotbaliștilor și cum pregătește meciurile. Eu cred că puțină lume va câștiga pe Cluj Arena în acest campionat. Sunt nemulțumit de jocul nostru, în special pentru repriza secundă. Am avut momente în care nu am fost lucizi, ne-am pierdut concentrarea, am fost neatenți la câteva situații de contraatac pe care le puteam fructifica”, a declarant Roland Nagy.

„Am avut și noroc”

Și jucătorii arădeni au accentuat faptul că UTA a fost dominată pe Cluj Arena. „Nu am făcut un meci prea reușit din punct de vedere al jocului, dar este foarte bine că am bifat cele trei puncte, la final astea rămân, punctele. U e o echipă extrem de talentată, le urez mult succes în continuare, Sper să fie acesta un nou început și să continuăm cu victoriile”, a spus atacantul Szekely. „Chiar dacă am avut și noroc, rezultatul nu ne poate decât bucura. Când îi vedeam atât de tineri pe jucătorii de la Universitatea, îmi era frica ca nu cumva să conteste cineva dreptul meu de joc”, l-a completat și Botiș.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto: Dan TĂ‚UȚAN

Pe aceeași temă