Maramureșenii vor încerca să răzbune eșecul din tur

23 Mar. 2012, 15:31 Seria 2
Maramureșenii vor încerca** să răzbune eșecul din tur

După aproape șapte luni de la prima confruntare, cele două divizionare FC Maramureș Universitar Baia Mare și formația bucureșteană Juventus se întalnesc în cel de-al doilea turnir din această ediție de campionat.

La fel ca și în prima partidă din retur jucată în deplasare pe terenul formației FC Argeș, sau cea consemnată exact acum 210 zile, ambele pierdute cu același scor de 2-1, primii care au punctat au fost maramureșenii, însă la eșecul consemnat în tur pe terenul Juventusului, la scorul de 0-1, formației băimărene i s-a anulat un gol valabil, iar golul de 2-1, reușit în minutul 84 de Zaharia din lovitură de pedeapsă a fost practic o pură invenție a centralului provenit tot din București.

Cel mai probabil „manjii” lui Romică Buia au tras toate învățămintele din aceste eșecuri la care au contribuit și alții, motiv pentru care sunt deciși să pășească în 2012 în primul meci oficial de pe teren propriu cu un succes.

Pentru partida de mâine, ce va fi găzduită de stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, din primul 11 al > va lipsi atât Sydney Faye – suspendat după cartonașul rosu încasat etapa trecută la FC Argeș, respectiv atacantul Alexandru Gego și fundașul Dorin Toma – accidentați.

Până la această oră se știe doar observatorul delegat pentru acest meci, confruntarea urmând a fi supervizată de târgu-mureșeanul Tiberiu Szatmari.

Articol scris de Alin Boțioc

23 Mar. 2012, 15:31 Seria 2
Pe aceeași temă